sobota, 5. februar 2022

Svobodna bitja smo!!!

 Kako rada imam udobje doma! Tako rada sem na toplem in uživam ob kavi! Zavita v toplo kociko! Prav ljubim svoje življenje! Imam tako lepe rože, ki cvetijo. Eno sem edino preveč zalivala in upam, da je nisem utopila! Rože prinesejo malo narave bliže k meni! Zjutraj je bil tako čudovit sončni vzhod! Prav obožujem sonce! Še malo pa bom pobegnila na morje! Tega se šele veselim!

Saj ne prav pobegnila! Malo oddiha vedno prav pride! Tako ljubim ustvarjanje čudovitih dni! Prav spletem jih skupaj z razvajanjem in še malo več razvajanja! Zakaj pa si ne bi naredila dni, ki so meni po godu, če pa jaz odločam! Izbiram svoje misli, izbiram svoja dejanja in izbiram svoje besede! Jaz odločam, kaj si ustvarjam v svojem svetu. Izbiram bolj in bolj pogumno s srcem! To je pravo življenje! Temu se sploh reče življenje! Vse ostalo so vpreženost v suženjstvo službe, družbenih pričakovanj in okolice (bližnje ali daljne).

Zdaj je čas osvoboditve! Nihče nas ne bo osvobodil! Sami si dajmo pravico odločanja! Najprej za vsakdanje stvari! Svobodna bitja smo! Zdaj pa je čas, da se tako tudi obnašamo! V mojem svetu je vse dobro! Tako si ga ustvarjam! Danes izbiraj s srcem! Ti je potem komaj zares življenje! Drznimo si uporabiti in živeti svobodno voljo! To je naša osnovna pravica! Nismo sužnji ali podložni nikomur! Ne pristajajmo več v take neumnosti! Bodimo inteligentni in izbirajmo srečo!

Samo ti veš, kaj je zate najboljše! Zdaj pa to izbiraj in pozitivno udejanji! Napolni svoje srce z Ljubeznijo. Oziroma samo dovoli, da se Ljubezen, ki je že v tvojem srcu, udejanja! Zaupaj si!

Ljubek srečen nagajiv igriv radosten zabaven nagajiv igriv dan!




🌷 P.S.: Življenje je polnost in radost! Bodi, kdo si! Zaupaj si! Vse je drzna pustolovščina ali nič! Izbiraj s srcem! Zares si zaupaj! Svobodna bitja smo! Izbiraj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar