nedelja, 30. januar 2022

Čudovito iz srca!!! Le zate!!!!!!!!

 

Danes je čudovit dan za boljše in boljše izbire. Kaj če ne bi več čakali na nič?! Kaj če bi se nehali izmikati notranjemu glasu, ki nas vabi naprej v boljše?! Kaj če bi si priznali, da poznano in udobno niti ni več tako prijetno?! Kaj če bi zbrali vsaj toliko poguma in bi si prisluhnili?! Kaj če bi bili celo tako drzni in bi zares zaupali glasu srca?! Kaj če bi danes sprejeli, da ta šepet je pravi za nas. Kaj če bi sprejeli, da je to edino pravo vodstvo za nas?! Tako, ki zares prihaja od znotraj!

Seveda so namigi od zunaj! Ampak! So v resnični harmoniji z našim srcem?! Kako se občutijo?! Se občuti dobro, potem je za nas. Če ne pa samo spustimo!

Vedno sem zaupala, da se na koncu vse uredi. In če še ni vse dobro, še ni konec! Zdaj je naš čas osvoboditve. Zdaj je naš čas radosti. Zdaj je naš čas odgovornosti.

Bodimo toliko odgovorni, da prisluhnemo našemu notranjemu vodniku. Mi vemo za nas. Točno vemo. Živimo svoje najboljše življenje, če se poslušamo. To je naše zadovoljstvo. To je naša pristnost. To je naš notranji najbolj pravi kompas – naše srce.

Zaupaj si!

Ti točno veš zate, kaj je najbolj prav!

(Vsi nasveti od ostalih so na nek način manipulacije, da bi se oni počutili boljše. Vsi dobro poznamo stavke: »Ker te imam rada… Ker sem tvoja mama, vem, kaj je zate najboljše. Ker si sposobna, naredi to pa to pa to. Ker ti želim dobro.«) In ostale podobne bedarije. Ne verjeti temu. To si oni želijo za nas. Prisluhni edino, če je v sozvočju s tvojo energijo srčnosti. Ne priklapljaj se na želje drugih.

Izbiraj danes s srcem in zaupaj svojemu notranjemu kompasu. Daj mu vsak dan nameni čas, da ga sploh slišiš in zares se ti bo odkril iskren šepet srca!

Prisluhni si! Zaupaj si! Verjemi vase!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv in poln zadovoljstva dan! Ti si čudovit-a!




🌷 P.S.: Sprejmi svoje srce. Sprejmi svoj notranji šepet. Sprejmi svojo igrivost. Sprejmi se tako-takšnega kot si. Ljubezen je lepa in izjemna. Zdaj je tvoj čas radosti in igrivosti. Sprejmi svojo notranjo in seveda zunanjo lepoto. Sij v svojih pravih pristnih srčnih barvah!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar