četrtek, 3. februar 2022

Trkaj in vrata se ti bodo odprla!!!

 Sij v vsem svojem sijaju. Danes ne govorimo toliko o ljubezni! bodimo to! Sijmo zares v svojih najlepših barvah! Zdaj je naš čas! zdaj je čas sijanja! Zdaj je čas lepote in radosti! Zdaj je čas igrivosti!

Sicer pa, to kar izbiramo, to imamo!

Ali kar iščeš, to boš našel!

Ali na kar se osredotočamo – raste!

Kaj je tvoja izbira danes?! To veš samo ti! Ampak izbiraj s srcem!

Občuti svobodo in radost izbire! Izberi modro! Če poslušaš sebe, ne moreš zgrešiti!

Pa če tudi zgrešiš, nič zato! Samo ne ponavljajmo istih napak! Vsaj ne prepogosto!

Življenje je prekratko, da bi se sekirali! Življenje je tudi prekratko za mučenje, trpljenje in ostale podoben neumnosti! Mrcvarjenje odpade! Seveda pogledaš, kaj se je bilo potrebno naučiti iz danega dogodka! Ne spominjaš pa se ga vsako minuto! Zdaj je tvoj čas za sijanje! Zdaj je tvoj čas za razcvet! Zdaj je tvoj čas, da si res ti – ti! Imaš svobodno voljo! Kaj izbiraš!? Izbiraš sebe? Izbiraš radost!? Izbiraš srčnost!? Kaj je tvoja prioriteta?! Kaj so tvoje najdragocenejše izbire?! Kako se lahko danes malo bolj razvajaš?

Naredi si danes najbolj prijeten razvajanja poln dan, kar si ga le lahko! Ti izbiraš zase! S čim boš danes začinil-a svoj dan!? Ti izbiraš. Imaš svobodno voljo! Jaz pa tudi!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv izjemen fantastičen kreativen dan!




🌷 P.S.: Življenje te ljubi! Nastavi mu lička, da te poljubčka!!! In malo pocmoka in pocarta s toplim objemom! To si zaslužiš! Tega si vredna! Zdaj! Sij!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar