torek, 1. februar 2022

Izbiraj!!! Boljše!!!

 Saj veš, da imaš svobodno voljo?! Saj veš, da si svobodno bitje?! Saj veš, da samo ti izbiraš, kaj boš ustvaril-a?! saj veš, da boljše kot izbiraš, boljše se počutiš in boljše vse postaja?!

Res si svobodno bitje! To je naša osnovna pravica! To je naša čista radost! Zdaj je naš čas, da zasijemo! Samo zato, ker smo se tako odločili! Dovolj je bilo zagrinjanja zaves in pritajevana! Res smo drugačni, ker smo srečni in zadovoljni! To je prednost, ne šibkost!

Osho bi rekel, da je zagrenjenost ne inteligentna! Zares mu verjamem!

Torej, kot čisto svobodno bitje, kaj izbiraš danes?! Kaj izbiraš ti, moja draga, moj dragi, kot bitje svobodno volje?! Kaj je tvoje sijanje danes? Kam te vodi srce?! Kaj si želiš?! Zdaj je tvoj čas uresničitve!! Zaupaj si in zares sledi svojemu srcu! to je čarobnost, ki jo imaš v sebi! Zdaj je tvoj čas! zdaj je čas tvojega sijanja!

Kaj že nismo naveličani sveta, kot ga ustvarja zunanjost?! Kaj že nismo naveličani vseh neumnosti, ki nam jih vsiljujejo?! Kaj že nismo naveličani vseh razprtij in bedarij?! Še jim res želimo dajati svojo energijo ali bi jo bilo bolj pametno usmerjati drugam?! Kaj pa v radost srca?! Kaj pa v zadovoljstvo?! Kaj pa v graditev mostov do bližnjih?! Skupaj smo še bolj močni. Skupaj se lahko še bolj zabavamo! Skupaj lahko še lepše živimo! Danes soustvarjajmo svet poln radosti in igrivosti! Zdaj je tvoj čas smeha in veselja! Tudi z drugimi! Danes odpri svoje srce na široko ljubezni! To je tvoja prava bit! To je tvoja pristnost! To je tvoja resnica!

Zdaj pa si res ustvari svet, ki ti je lep! Vedno se vprašaj, kako se občuti! Če se občuti dobro, je dobro! Če pa ni, pa mogoče ni del tvojega srca. Zato izbiraj s srcem! Izbiraj svoje najboljše življenje. Zdaj ga živi! Ti to zmoreš! Verjamem vate. Verjamem vase! Zmoremo izbirati več sreče! Vaja dela mojstra! Mojster dela vajo!

Sledi svoji srčni poti!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv izjemen srčkan lahkoten pristen zabaven vesel živahen pester mavričen dan!




🌷 P.S.: Lahkotnost življenja te vabi v srečo. Sprejmi vabila! Dvigni svojo vibracijo! Naužij se radosti! Zato si tu, da bi izpolnil-a svoje poslanstvo. In tvoje poslanstvo je čista sreča – zato sledi svojemu srcu! lahko soustvarjamo čudovit svet, kjer smo svobodni, srečni, sijoči, bogati, srčni, prijazni, ljubljeni in kjer so naši otroci igrivi, veseli, varni, brezskrbni in sprejeti in ljubljeni z vsem srcem! Mi vsi smo močni kreatorji! Zdaj si ustvarjajmo novi svet!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar