ponedeljek, 31. januar 2022

Izbiraj! Zdaj!!!

 Včasih je potrebno sprejeti težke odločitve. Take, ki nas vodijo k sanjam, ne stran. Ne glede, kako bodo drugi to sprejeli. Jaz imam svoje sanje. Jaz pletem niti svojih sanj. Bolj moja duša! Jaz držim pletilke v rokah in kvačkam. No bolj pletem. Ali zapletam ali odpletam. 

Vedno je nekaj. Ampak zdaj si ne želim več lagati. Vem in čutim, kaj je v mojem srcu prav. Zame. Ne za druge. Saj ne želim nobenemu škodovati. Ampak, če bom samo pridna in ubogala navodila, bomo vsi na škodi. Kar je najboljše zame, je najboljše za vse. Tudi, če bi se delala, da je njihova odločitev, prava zame, ko zares ni, bi bili vsi na slabšem. Najprej jaz. Mučila bi se in bi se silila v nekaj, kar ni zame. Potem pa bi še zamerila drugim, ker me silijo v tako! Ampak vse je vedno moja odločitev. Ne bom se več pretvarjala. 

Slej ko prej se izkaže, kaj je resnica!

Naj se resnica izkaže zdaj! To je moje veselje. Danes sem dovolj pogumna, da povem resnico! Zdaj je moj čas razcveta!

Uresničuj svoje sanje. Naj te vsak korak vodi k njim!

Lep izjemen srčkan srečen sijoč srčen dan v vseh pogledih!




🌷 P.S.: Življenje je prazničnost! Zdaj! Živi svoje najboljše življenje! Ustvarjaj si ga danes! Ustvarjaj si ga vsak trenutek!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar