torek, 3. september 2019

Čar je v poti, da sem res to, kdo sem!


Kaj če bi danes pisala samo o lepih stvareh?

Kaj je lepega v tvojem življenju?

Kaj ceniš v svojem življenju?

Za kaj si hvaležna – hvaležen?
Kaj čarobnega se ti je zgodilo zadnje čase?

Najprej bi rada povedala, sem neizmerno hvaležna za svojega sina! Tako je zanimiv človek! Bil je čisto majhen, zdaj pa je že glavo večji od mene. Vedno je pestro in zabavno z njim. Sploh pa ne vem, kdaj se se je spremenil v tako velikega človeka. Čisti čudež! Misel na njega me vedno razveseli.

No potem je tu moja najboljša prijateljica. Vse se lahko zmenim z njo. To pa je vedno tako pestro! Zadnjič sva pobegnili v šoping! Noro dobro! najbolj všeč pa mi je, da je v procesu rasti, vedno z nečim preseneti. Tako močna ženska je! Obožujem pogovore z njo!

No hvaležna sem tudi za starše, babici in dedka. Tudi oni niso dobili, kar se jaz zdaj učim. Tega mi zato niti niso mogli dati. Mislim pa, da je to namerno. Zdaj imam projekte v svojem življenju, kjer se učim vsega tega. To pa je to! Moj namen je izpolnjen! Ozaveščam stare vzorce, prepričanja in jih nadomeščam z novimi. In kako vem, da pomaga? Ker se počutim boljše in bolj srečna.

Zdaj čutim, da hodim po poti svojega poslanstva! Točno tako! Zdaj!

No prijateljici sem hvaležna, da je vedno tako sveža, učim se sprejemati novosti in stopati iz cone udobja, tudi zaredi nje. Ona je veter v mojih jadrih! In seveda pobudnica bedarij. Norčij!
No, zdaj pa še nekaj. tu sem zato, da bi se učila bolj prisluhniti duši.
Vsi glasovi jo preglasijo. Potrebe drugih. Okolica. Razum s svojimi klepetavimi mislimi. Vse. To je tisti tihi glasek, ki se umakne, če ga ne zaslišim. Je pa res, da išče vedno nove priložnosti, da me najde. V tem življenju se učim biti bolj samosvoja. Bolj pristna. Bolj poslušam svoje srce.
Pa to je to! Če sem to dosegla ali vsaj dosegam, sem zadovoljna!
Veš kaj pravijo in mislim, da imajo prav!
Čar je v poti.

Čar je v potovanju.

Čar je v vseh pogledih raziskovanje kdo sploh sem.

Pa ni večje pustolovščine kot to!

Lahko sem pristna. Lahko sem vse!

No in zdaj je res moj čas!

Danes!

Res je, da sem hvaležna ne samo za vse moje ljudi v tem lepem življenju, hvaležna sem tudi za vse lepe stvari v svojem življenju. Dom. Avto. Posteljo. Kuhinjo.

Uh, točno, kaj bo danes za kosilo! Gremo zdaj domov kuhati. Želim si razvajati sebe.

 S tem, ko sem nežna do sebe in se razvajam, so drugi do mene prijazni in nežni in mili.

To je to. Samo ogledalo so!

Cmok!

Objem!

P.S.: Ne pozabi! Čar je v potovanju!

Ni komentarjev:

Objavite komentar