petek, 3. januar 2020

Polnost vsega lepega! Iz lepega v še lepše...

Cenim, da imam tako lepo življenje! Kako je lepo, ko je lepo! srečna sem! v polnosti sem to, kdo sem! rada sem jaz jaz! in še raje postajam! Zaljubljena sem v svoje lepo polno bogato življenje!

Danes pa je res bil noro dober dan!

kaj dan! že ves teden se vleče!

Igranje in norenje z otroci! Čaj!

Zdaj spet kavarna! Vmes praznovanje rojstnega dne! Božič! Sprehodi! Prava čarobnost je tukaj! Rada sem tukaj!

Pomembno je, da vsem odpustimo. Najbolj pa sebi, da ne bom vlekla te stare šare. Saj vem, lahko kaj dobrega zbijemo iz starega. Ampak je bolj preperelo. Ni stabilno in ne bo dolgo držalo. Zakaj ne bi začeli na trdnih temeljih?

Na temeljih svojega srca!

Če je dobro! je za nas! in če ni! Ni za nas!

Tako enostavno je! Lahko to verjameš!?

Danes je delovni dan! pa je poln užitkov! Kako bo šele fajn, ko bom imela prosto! Pravo razkošje! Tukaj je tako lepo vzdušje! Prav lepo imajo! Lučke po mestu. Zdaj sem v moji najljubši kavarni na Ptuju! Res je lepo življenje!

Kavarna je zame. Zdaj! in vsi ti trenutki so zame. Kako rada pišem. To so moji najljubši trenutki dneva.

Kaj si želim?

Več pristnosti.

Kaj si želim? Več srčnosti!? Več veselja!

To je to!

Živim svoje najbolj drzno življenje zdaj! kaj bi odlašala!?

Nič več! Vse je zame. Vse se je zgodilo čisto zame. Res. Ljubim to svoje življenje! Rada imam to pestrost! Bila sem malo v gozdu. Deževalo je. ampak tako lepo je bilo poslušati kapljice na dežniku. Polnost. Veselje. Radost. Rada sem to, kdo sem. prav zabavno je bilo.

Vedno je neko novo vzdušje, neka nova ideja. Vem, prijatelja sta mi. In to je dobro. lahko živita po svoje. Jaz pa po svoje. To je to. Cvetimo vsak zase. Sijemo vsak zase. Skupaj pa smo različne barve mavrice. Lepo polno bogato življenje imam! Zdaj.

Katera barva mavrice pa ste vi? Vse? Ali kaj določenega?

Zdaj je vaš čas, da zasijete v lepoti. V sijaju. Ste pristnost. Ste veselje. Ste radost. To je zdaj na vas. To je zdaj vaše življenje. Polnost je to! bogatost življenja!

Ljubek sijoč pristen unikatno lep dan!

Polno sonca! Zdaj!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čista radost in ljubezen! Zdaj jo komaj dopuščam! Dopustite si živeti s vojem sijaju, blaženosti… zdaj! bodite v sozvočju s svojim srcem!

Ni komentarjev:

Objavite komentar