sreda, 6. september 2023

Vzpostavi bližino

Hej moja draga, kako kaj tvoji odnosi s sorodniki? Živiš pristno življenje v vseh pogledih? Si to , kdo si? Si lahko pristna tu s svojimi sorodniki? Si pristna s sovjimi sosedi? Znanci?

Zdaj je čas, da spustiš to divijo naravo iz sebe ven, da si to, kdo si! Ti si ljubezen! Ti si v polnosti in pristnosti radost. Da ti očke sijejo, da si res lahko lepota in sijaj.

Bodi to, kdo si v pristnosti z vsemi in vseh dogodkih! Delaj to bolj in bolj, potem je tvoje življenje zabavno. Potem je tvoje življenje lepo. Potem je tvoje življenje vredno živeti. Tu si zato, da bi sijala v vseh pogledih! Zdaj pa sij! Zdaj pa bodi veselje! Zdaj pa bodi radost! Zdaj pa bodi hvaležnost!

Ustvarjaj si še lepše dni! Najlepše, kar lahko! To je tvoj čas sijanja! To je tvoj čas lepote! Res v polnosti in pristnostih zasij v vseh pogledih!

Lahko si to, kdo si! In ne samo, da si lahko to, kdo si! Čudovita si kot to – kdo si! Zdaj pa se ceni dovolj in se imej dovolj rada, da živiš pristno življenje. Imej se dovolj rada, da delaš kar ljubiš. Ne glede na to kako te vozijo okoli ali se pustiš voziti okoli – v srcu veš, kaj je tvoj pot. Dokler se ne boš odločila za njo, boš delala samo kroge ali boš celo stala samo na mestu

Kako se lahko danes pomakneš naprej v svoje sanje?

To je tvoje življenje. Zares, sij še bolj, od znotraj navzven.

Ljubek sočen srčen srečen igriv radosten dan!



Bodi spontana! Bodi to, kdo si! Takšna si najlepša kot si! Zdaj pa to udejanjaj in živi še bolj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar