ponedeljek, 4. september 2023

Čista belina srca!

Pozdravljena moja draga! Kako si kaj danes? Si to, kdo si v polnosti in pristnosti?

Tu si zato, da bi zares cvetela. Tu si zato, da bi uživala življenje! Tu si zato, da bi praznovala to, kdo si. Kajti čudovita si! Izjemna si!

Zdaj pa je dovolj, da dopuščaš preteklosti, da te pomanjša, utiša ali kakorkoli drugače zatemni. Dovolj je bilo teh neumnosti! Ti si močna luč! Nič in nihče te ne more ustaviti, če se odločiš, da si luč – ker si!

Danes je čas, ko se lahko še malo zabavaš. Še malo bolj uživaj! Kako lahko živiš bolj pristno? Iz sebe ven, da ti je res super, da si to, kdo si!?

Bodi to, kdo si v polnosti in pristnosti. Bodi v lepotah. Bodi sijaj. Bodi radost. Za tvoje življenje gre! Ti se odločaš, kako ga boš živela! Ti se odločaš, kaj boš izbirala danes!

Se lahko malo bolj zabavaš?

To je tvoj dan, da lahko zasiješ in izpolniš svoje poslanstvo in si to – kdo si! Čudovita si že zdaj! Pa ti si zaslužiš najboljše! Zdaj pa to tudi sprejmi. Lepa si že zdaj v vseh pogledih! Najbolj močna, kar lahko! V tebi je že zdaj čarobnost! V tebi je že zdaj svetloba! Zdaj pa si to priznaj in zaživi iz sebe navzven!

Lepa si! Res si lepa! Fantastična si! Osredotočaj se na to, kaj ti je lepo, kaj ceniš, za kaj si hvaležna! Kaj ti potem komaj se bo to povečevalo!

Kako si lahko danes ustvariš čudovit dan!?

Prisluhi si in zares ustvari lep dan!

Ljubek srčen srečen pristen igriv radosten spontan vesel nagajiv ustvarjalen dan, da ti je res v veselje in užitek!



Sledi svojemu srcu! Naj te vodi tvoje veselje! Naj te vodi tvoja pristnost! To je najlepše in največ, kar se ti lahko dogaja. Zdaj pa bodi to, kdo si v polnosti in pristnosti! Zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar