torek, 22. februar 2022

Zaupam v dober konec!!!

Želim si ustvarjati več zaupanja. Zaupam v prihodnost. Zaupam v radost. Zaupam v nagajivost. Zaupam v humor. Zaupam v jasnost. Zaupam v iskrenost. Zaupam v življenje.

Pa res? Res zaupam?

Vsaj pripravljena sem zaupati.

Vem, da če bi zaupala, bi občutila mir. Občutila bi srečo. Občutila bi podporo vesolja na vsakem koraku. Občutila bi zaupanje, ne glede kaj zunanje okoliščine odražajo. Kot bi bila v vatirani puhasti mehki roza sobi in karkoli naredim, se ne morem potolči. Vedno padem na mehko.

Danes zaupam, da se vse dogaja zame. Danes zaupam, da je vse zares zame. Danes zaupam, da imam nežno obloženo vse, kar se dogaja. Ne more biti slabega izida. Lahko se kaj naučim. Lahko naredim kaj boljše. Lahko sem odprta za nove možnosti. Lahko popravim smer. Vedno pa je dober konec. In če še ni dober konec, še ni konec!

Če pogledam kaj se mi je sploh slabega zgodilo v življenju?!

Vse so bile samo priložnosti, da se dvignem na višji nivo. Vse so bila vabila, da si pa res ustvarjam, kaj pa si želim in se poslovim od tega, kaj pa mi ne služi. Uh, kako sem želela neke ljudi obdržati! Čas se je iztekel, jaz pa sem upala na čudežen razplet in obnovitev odnosov. Ampak zdaj zaupam, da če se kaj konča, je to samo ustvarjen prostor za novo – boljše.

Vedno pa sem se veliko naučila iz situacij. Zdaj sem pomirjena s svojo preteklostjo in jo spuščam. Niso vredni mojega časa in energije, da bi še razmišljala o tem. Zdaj to spuščam. Zdaj to odpuščam. Zdaj se poslavljam od tega. Hkrati pa odpiram srce novemu in boljšemu.

Samo srečna želim biti. To je to. Želim občutiti notranje zadovoljstvo.

Danes odpiram srce. Kaj pa ti?

Ljubek srečen igriv srčkan pisan rdeč razigran živahen dan!




🌷 P.S.: Ljubi, kdo si. Tak-a si najboljša. Čudovit-a si! Zdaj pa zaupaj življenju, da te podpira na vsakem koraku. Zaupaj vase in v dobre konce.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar