ponedeljek, 21. februar 2022

Globoko občuti čarobnost!!! Del tebe je!!!

 Danes je tako čudovit sončni vzhod! Še toliko ljubši mi je, ker je bil napovedan dež. Naredila se je velikanska luknja v oblakih, da sem lahko videla živo roza odtenke vzhajajočega sonca. Čarobnost je vse okoli mene. Zdaj sem jo pripravljena opaziti! Zares! Življenje je polno lepih presenečenj.

Zdaj pa spuščam od sebe vse, kar ni bilo tako lepo. Če držim zamero v svojem sistemu bitja, sem jaz na slabšem, ker to zagrenjenost vnašam v vsako situacijo.

Pisala sem dnevnik občutkov. Zanimivo mi je, koliko prtljage še vedno vlačim zraven, čeprav sem mislila, da sem že prebolela vse to. Zaupam, da je zdravilno raziskovati svoja čustva. Zaupam, da ko jih napišem, da jih osvetlim z ljubeznijo in potem nimajo več moči nad mano. Svetloba jih razgradi. Tako tudi moja ljubezen.

Opazila sem, da se mi znova in znova ponavlja eno in isto. S starši, potem pa v odnosih. Si lahko danes to sama podarim? Se lahko sprejmem in se objamem z ljubeznijo?! Čutim da mi drugi tega ne bodo zmogli dati, če si sama najprej tega ne dam. Se lahko danes sprejmem z odprtimi rokami? Si lahko priznam svojo čudovitost? Si lahko priznam, da sem res izjemna? Se lahko neham bati svoje notranje in zunanje lepote? Se lahko neham bati svojega sijanja, da bom preveč svetleča za druge?

Res nisem kot drugi. Saj nihče ni. Danes slavim svojo pristnost!

Danes sprejmi v polnosti, kdo si. Vredna-vreden si svoje ljubezni. vredni smo srečnega zdravega izpopolnjujočega izjemnega življenja.

Ljubek srečen nagajiv radosten pristen globok živahen razigran igriv srčkan pisan dan!




🌷 P.S.: Sprejmi danes vsa vabila za srečo! Tega si vreden-vredna! To je tvoje življenje! Ustvarjaj si ga z ljubeznijo! Življenje je čudež v nastajanju! Blagoslovi vsak trenutek dneva in vanj z milostjo vnašaj pristnost svojega srca! Vredni smo dobrega življenja! Močni kreatorji smo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar