petek, 25. februar 2022

Predajanje Ljubezni!

Tako rada imam sonce! Če že malo pokuka izza oblakov, mi spremeni dan. Sploh, če je nepričakovano! Pravo božanje moje duše je!

Katere stvari imam najraje na svetu? Kaj bi izbrala, če bi mi nekdo rekel, da lahko danes delam svoje najljubše stvari?

Šla bi k morju, plavala, spila bi kavo v miru. Se že vidim v senci dreves s čudovitim pogledom na morje. Plesala bi. Pisala bi in se zraven zabavala. Igrala bi se družabne igre. Smejala bi se s prijateljico. Šla bi na dolgi sprehod ob obali in opazovala sončni zahod in vzhod in zvezde. Vse bi počela v miru. Slikala bi in fotografirala. Lepo bi se oblekla. Vozila bi se z avtom. Poslušala bi dobro glasbo. Naredila bi si dolgo kopel. Pojedla bi kaj zares okusnega in naravnega. Pojedla bi sadno kupo in pila limonado. Prestavila bi si pohištvo. Zalila bi rože. Šla bi na tržnico in uživala v iskanju pravi sestavin.

Pa kaj mi mora kdo dovoliti, da si ustvarim najlepši dan do zdaj?! Imam noge. Imam oči. Imam možgane. Imam svobodno voljo. Pa kdo me v resnici ustavlja?! Kdo?!?? Pa da ne bi zdaj na koga kazala s prstom!!! Dobro veva, kdo. Samo jaz samo sebe. Sem lahko danes malo bolj pristna in naredim vsaj eno stvar iz seznama?! Si lahko podarim vsaj toliko ljubezni?! imam se rada, zato se razvajam. Že vem, se sestavljam lahko sestavljanko flaminge! Božansko!

Več mi je tudi, ko imam prižgane sveče zvečer za vzdušje. Zraven pa pijem čaj. Lahko si ustvarim to. Kaj pa je tvojih pet najljubših stvari, ki bi jih rada počel-a? Danes uresniči vsaj eno! Vredni smo dobrega življenja! Kaj dobrega! Vredni smo najboljšega življenja!

Ljubek srečen nagajivo sproščen razvajalni kreativen pisan samorogast živahen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi čarobnost tega, kdo si! Zdaj pa posuj s svojo čarobnostjo ves svet! Ti si luč! Ti si Ljubezen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !


Ni komentarjev:

Objavite komentar