četrtek, 24. februar 2022

Cilji!? Naj bo!!!

 Lahkotno mi poteka dan. V mojem svetu je vse dobro. Zares! Izbiram boljše in boljše. Vem, da se je začelo novo leto. Vse te nove odločitve in zaprisege in obljube. Pa saj sem prej tudi vedela, kaj želim. Zdaj zaradi novega leta moje srčne želje niso nič kaj drugačne. Ne rabim dajati v višjo prestavo in povečati hitrost. Zaupam, da če ostajam v srcu, da bodo prišle ob pravem času. Nekam me je minilo pisanje ciljev in postavljanje rokov. Po drugi strani pa vsak dan napišem, kaj bi rada, da se mi ta dan uresniči. Napišem si zjutraj, kaj si želim za ta dan, da mi prinese.

Pa bi si morala napisati cilje?

Morala!?

Saj veš, da morala je neka obveza, nujnost od zunaj. Kaj pa si jaz želim? Si želim napisati cilje?! Čisto druga vibracija je že v besedah morala in želela. Zadnjič me je spet sestra spomnila na to.

Si želim zares napisati želje!?!

Prva.

Naj se resnica razkrije.

Druga.

Naj se pravica izkaže.

Tretja.

Živimo na čudovitem planetu Zemlja v harmoniji z njo – v radosti, ljubezni, obilju, zdravju, soustvarjanu, miru, pristnosti.

Tako. Pa sem jih napisala. Moje tri želje. Zaupam, da bo zlata ribica to slišala in jih uresničila. Mislim pa, da že dela na njih! Na polne! Saj ne vem, ali je zlata ribica ali pikapolonica ali samorogi. Mi je čisto vseeno. Samo, da so želje v procesu uresničitve. Lahko pa vsi trije skupaj združijo moči. Tako je to! Vsi skupaj združimo moči, da se soustvarja čudovit svet! Močni kreatorji smo!

Kje najdeš svoj mir?! Kaj te spet uravnovesi, da si pri sebi?! Kaj te ohranja v svojem srcu?! zdaj je čas, da zacvetiš. Bodi močna-močan, ko si v resnici. Dovolj je bilo brezupa, močni smo!

Ljubek srečen nagajiv radosten poln jasen harmoničen lep neponovljiv dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo. Izbiraj s srcem. Ostajaj v srcu! To je tvoja moč! Srce je milijon-krat močnejši magnet kot um. zato res ostajaj v srcu.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar