petek, 16. september 2022

Zadovoljna zdaj!!!

Zadovoljna sem, da sem kjer sem.

Kako kaj hrepenenje po še več in še boljšem?!

Super, da to je prisotno v našem življenju, ampak vseeno, si popolnoma zadovoljna zdaj.

Zdaj sem že ugotovila, da ne glede, kaj se mi izpolni, vedno se porodi nova želja – no bolj v množini – porodijo se nove želje. To je dobro. Vseeno pa si želim biti zadovoljna, kjer sem, ker drugače sem vedno lahko malo sitkana – kar tako, brez konkretnega razloga, čeprav mi gre vse fantastično!

Zdaj cenim ta trenutek inse veselim vsega, kar še je pred mano. Ahraham Hicks Esther – zakon privlačnosti.

Vem, da je Wayne Dyer rekel nekaj podobnega, da je mantra vesolja, kako ti lahko danes služim in ne kako lahko dobim še več. Kajti to, kar je naša mantra, to se nam vrača. Če bi jaz skozi spraševala, kako lahko dobim še več, bi mi bilo še več odvzeto. Če pa vprašam, kako ti lahko danes služim kot Ljubezen, bi me vesolje spraševalo čisto isto!

Zakomplicirano. Ampak, kaj je tvoj prispevek svetu danes kot pristnost?! Smeh. Veselje. Radost. Lahkotnost. zadovoljstvo. Mir. Ljubezen. Živahnost. Umirjenost. Karkoli je – bodi danes pristna! Sledi svojemu srcu.

Vedno imaš izbiro: strah ali Ljubezen?! (Tečaj čudežev)

Vedno lahko izbereš drugače. Oboje pa ne more soobstajati. Ali prispevaš k Ljubezni ali k strahu!?! To je odločitev vsakega trenutka! Tvoja izbira. Močna kreatorka si! Izbiraj s srcem!!! Prispevaj k soustvarjanju čarobnega planeta Zemlje, ne uničenju.

Močna si!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten srkan sijoč pisan živahen mogočen edinstven vesel mavričen pristen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. Zaupaj svoji intuiciji bolj kot prijateljem, medijem in vsem ostalim neumnostim. (Prilagojeno po Kryon)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar