sobota, 17. september 2022

Močan svetilnik!!!

Poslušala sem Kryona! Kako čudovito! Zdaj je prišel čas, da zares uporabimo vsa orodja, ki smo jih preizkušali vsa ta leta, da postanemo močan svetlinik. Samo to je pot! Ne vsiljevanje mnenj in učenj drugemu – ampak, da smo popolni zgled. Smo kot luč v temi in vsi, ki jim je namenjeno, da vidijo našo svetlobo, jo tudi bodo!

Kaj tebe prižge, da spet svetiš?!

Kako se vklopiš, tudi ali posebej, če je noč?!

Imaš orodja zate, ki te spodbujajo, da se prebudiš ali povrneš nazaj v srce – v mir, ljubezen, radost – tja, kjer je tvoj resničen dom?!

Kaj so tvoja orodja?

Hitro povej tri!

Ali še več!

Zame je sprehod.

Slišala pa sem tudi od Joe Vitae-a havajsko metodo (Ho oponopono - Havajski obred odpuščanja), ki mi zdaj pomaga pri hitremu zmanjšanju preobremenitve miselnega sveta.

»Žal mi je.

Odpuščam ti.

Hvala ti.

Ljubim te.«

Niti ne rabiš vedeti, kaj se prav dogaja z ozadju, samo ponavljaš to in se takoj odpreš zdravljenju, čudežem, da se res vse uredi, kot je najboljše. Meni pomaga.

Rada tudi pišem. Ali si naredim kopel. Nekaj mi že pomaga. Ali pogledam dobro komedijo ali romantičen film. Uživam na balkonu v viseči mreži z napol priprtimi očmi. Ali branje knjige.

Najdi svoje načine.

To imej vedno pri roki. Ne rabiš skakati iz obupa v vzhičenost. Lahko pa se počutiš malo boljše. Kaj lahko narediš zdaj, da si malo bolj prižgan svetilnik!? Tvoja svetloba je dragocena!!!

Ljubek srčkan srečen igriv sijoč svetel bleščeč nagajiv lahkoten dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar