sreda, 29. maj 2019

K A T E J A : Always present!

Hi my Beloved!

How pleased I am! Just like that! I feel this inner happiness. Like putting a pebble on a pebble. The feet are always higher, and now I have a view. And I like it.


It would be like grain on a grain. Now the balance has been shifted to the positive side. Joy and happiness. It's even inner satisfaction. I feel this excitement of a positive. Something brought me here. Or it has always been present and is now expressing even more. Well, it was always there.


I felt this inner joy.


I appreciate being here at this nice moment. Let's listen to our hearts even more. Guide me right! Guide me to the heart path. This is my joy and pleasure! I love every piece of me and I accept myself. I love every moment that is given to me. I love my life. In fullness. I feel with every fiber of my being that my life loves me.


I'm learning to trust.


The tiny things that counts!?! I can be authentic in all respects! I can laugh, no matter what happens to me.


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Vedno prisotno!


Hej moje drage, moji dragi!

Kako sem zadovoljna! Kar tako! Čutim to notranjo srečo. Kot bi polagala kamenček na kamenček. Stopala vedno višje, zdaj pa imam razgled. In všeč mi je.


Kot bi nalagala zrno na zrno. Zdaj pa je tehtnica prevesila na pozitivno stran. Ali veselje in srečo. Sploh notranje zadovoljstvo. Čutim samo to vzhičenje pozitivnega. Nekaj me je privedlo do sem. Ali pa je bilo vedno prisotno in se zdaj samo izraža še bolj. Pa saj je bilo vedno prisotno.

Čutila sem to notranjo radost.

Cenim, da sem tukaj v tem lepem trenutku. Še bolj poslušajmo svoje srce. Vodi me prav! Vodi me na srčno stran. To je moje veselje in moj užitek! Ljubim vsak delček sebe in se sprejemam. Ljubim vsak trenutek, ki mi je dan. Ljubim svoje življenje. V polnosti. Čutim z vsakim vlaknom mojega bitja, da me življenje ljubi.

Učim se zaupati.


Pa kaj niso drobne stvari, ki štejejo? Kaj ni pomembno, da sem lahko pristna v vseh pogledih? Kaj ni pomembno, da se lahko smejem ne glede na vse, kar se mi dogaja.

Rada sem z vsem srcem tukaj!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Ni komentarjev:

Objavite komentar