ponedeljek, 27. maj 2019

Pa si upaš? Si drzneš?

Cenim, da imam tako lepo življenje in mi toliko pomeni, da lahko svoja razglabljanja delim z vami. Vedno se nekaj dogaja. Vedno so notranje globine, ki so še za odkriti. Ampak po resnici povedano mi ni več toliko za kopati. Saj vem. Veliko stvari vem. Zdaj pa je čas, da jih začnem živeti. Ker lahko in ker si res želim. Moje življenje je moje. Danes. Tukaj sem v vseh pogledih. Radost in čisti užitek. Rada imam svoje življenje. Pestrost in raznolikost.

Po drugi strani pa rada raziskuje. Rada imam to notranjo rast. Vedno odkrijem druge nove stvari in sem lahko uresničenje sebe. Zase. In to mi veliko pomeni. rada imam radostno rast v polnosti. Kako dobro se počutim!

Čas pa je tudi za radost!

Dovolj je bilo trpljenja! Dovolj je bilo igranja žrtve! Dovolj je bilo raztresenosti in pestrost se več ne prikrade po tiho. Vstopi v polnem sijaju. In rada imam to igrivost dni. Tako so lepi. Samosvoji. Tako so prijazni do mene. Tako unikatni.

Zdaj pa k temu…

Si upam biti še bolj spoštljiva do sebe? Si upam delati stvari, si res upam, take, ki so mi v veselje, ljubezen, so spoštljive do mene? Dvigujejo to, kdo sem v resnici? Kaj si danes moja ljuba? Kako ti kaj sije tvoje življenje? Kako ti kaj deluje vse skupaj?

Si ustvarjaš kaj pestrosti zase? Pristnosti?!

Življenje je praznik. Upam priti na gostijo?

Pa kaj je s tem upam danes? Kaj se tako vsepovsod noter vleče? Si res upam? Si upam živeti še bolj pristno življenje?

Čutim, da me moje srčne želje kličejo, pa ne grem. In to je boleče. Si upam iti dalje? Si upam biti še bolj samosvoja? Si upam? Danes je dan za prvi korak. Danes je čas, da res poslušam svoje sanje še bolj.

Moje so in mene kličejo naprej. Danes. Vem. In rada delam to, kar delam z vsem srcem!

Ljubek sijoč pristen drzen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje te ljubi. Drzno v vseh pogledih!

P.P.S.: Tukaj pa še mal onavdiha...   https://youtu.be/Cy1HN2DyeL8

Ni komentarjev:

Objavite komentar