sreda, 29. maj 2019

Vmesno razkošje barvitosti...

Cenim, da sem doma in da lahko pišem. Tako ljubko lepo življenje imam. Zdaj. In ponosna sem nase. Rada imam vse, kar mi je zdaj prineslo in kar mi še prinaša. To je moja prava pustolovščina. In kako sem zadovoljna, da sem si končno pospravila omaro. Tako je zdaj veliko lepša in bolj prostorna.

Kako sem zadovoljna, da imam tako pregledno veliko omaro. Res uživam v njej. In v vseh oblačilih. Hvaležna sem za to. Kako rada ima svoje lepo življenje in pestrost in unikatnost. Lepoto. Prav pri srcu mi je.

Rada imam vse, kar mi veliko pomeni in kar mi vzbuja srečo. Danes sem tukaj v tem lepem trenutku. Samo sem. Pišem. In kavica bo počasi. To pa je že dovolj za lep dan.

Kako si ga lahko naredim še lepšega? Kako sem lahko še bolj pri sebi. Kako sem lahko še bolj prisebna? Kako sem lahko še bolj veselje in unikatnost in lepota?

Rada imam vse v svojem življenju. Daje mu neko pestrost in lepoto in jasnost. Kam si želim še bolj naprej. In želim si! In vleče me! Prav zares me vleče.

Kaj pa če bi danes naredila vse, kar moram?

Lahko se povabim na kavico. Lahko grem po nakupih. Lahko čisto uživam v vseh lepotah, ki so okoli mene. To je moja pestrost. In hkrati je to moj užitek.

Zdaj pa je čas načrtovanja novega potovanja. In kako mi je fajn iskati, kam me bo pot povedla letos. Sigurno nekam super. Sigurno nekam v polnost. Sigurno nekam v raznolikost in unikatnost. Sigurno v jasnost vsega, kar sem.

Danes je tak dan, ko še vse bolj jasno sije. Čutim to v vseh pogledih. Rada imam razkošje, ki me obdaja.

Jasnost sem in vse to mi je res pomembno. Kaj si želim zase? Samo počutiti dobro! in to si lahko danes tudi dam! Kako lepo življenje imam! Danes v polnosti! Res imam ljubko razkošno življenje! In ljubim ga!

Ljubek sijoč pristen unikaten vesel radosten dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje te ljubi. Naj te srce vodi naprej v vseh pogledih... prav te vodi. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar