sobota, 1. junij 2019

Točno takšni kot smo!

Uživam v tem lepem sončnem vremenu! Dobila sem priložnost, da imam poletje prosto! Seveda jo bom izkoristila. Moje življenje je lepo! In komaj čakam selitev na morje. Kaj jaz to malo pretiravam? Seveda ne! To pa bo čisti užitek in to sem si vedno želela! Zdaj bom to tudi uresničila!

Kako si kaj moja draga, moj dragi?

Tako kot si želim živeti na morju, imam po drugi strani tudi rada udobje doma. Bom res zdržala tako dolgo na morju? Če ne, pa še vedno lahko pridem domov. Ker lahko in ker je to moje popolno življenje, moje. Lahko ga živim po svoje. Moje življenje me ljubi. Kako sem zadovoljna. Res. In komaj čakam, da se mi vse uresniči. No, saj se mi že uresničuje.

Kako rada živim srčno. Kar čutim pestrost in lepoto. Čutim, kako je vse moje življenje prežeto s srečo in spontanostjo in vseeno smerjo srca.

Kam me vodi? V srčno smer. In to je vedno dobro! to mi je vedno zabavno! Ker to je prava pustolovščina srca.

Čutim, da so me spremembe same poiskale. Vem. In čutim, da mi je lepo, da sem lahko ljubezen. Čutim, da mi je lepo, da sem lahko radost.

Čutim, da sem lahko pristnost vedno bolj. In edino to mi je pomembno. Srčnost. Pristnost. Ustvarjalnost. Svoboda ustvarjanja. Res imam popolno življenje. Res!

Čutim, da sem točno tukaj kot moram biti. Ptički mi pojejo. Uživam v vsej lepoti dneva. Rada imam to pestrost in razkošje tega preprosto ljubko lepega trenutka!

Ljubek prisrčen unikatno lep dan!

Cmok!!!

Objem!!!















P.S.: Tako si dragocena / dragocen za življenje. Vesolje te ljubi, točno takšno / takšnega kot si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar