četrtek, 28. julij 2022

Vsidraj Ljubezen!

Zanimivo je, da se počasi navlečemo od okolja vibracije.

Upam, da si ustvarjaš okolje, ki se občuti dobro. Rada poslušam afirmacije, ko kuham ali kakšno predavanje. Rada se obdam z afirmacijami na steni. Čimbolj, da me vse obkroža, kar si želim biti ali ustvariti. Zaupam, da se to počasi vsrkava vame.

Včeraj pa sem tapkala. No čez ves teden. To pa je srkanje dobrih občutij na drugi ravni. Vnašamo jih v telo z dotikom na posebnih točkah. Tako hkrati spuščamo čustva, ki so vsidrana v nas in hkrati vtiramo nova prepričanja. Vse to nas vodi k globljemu srkanju dobrega.

Kaj pa tebi pomaga, da zares vsrkaš dobro?! Je ples, petje, gorenje na glas?! Ali pred ogledalom!?

Danes se obdaj s prijetnim okoljem, ki te spodbuja v najboljšo verzijo sebe. Saj ne, da že zdaj ne bi bila dobra. Super si. Ampak lahko opustimo prepričanja, ki nas omejujejo. Se osvobodimo in razpremo krila za let.

Tu smo, da bi cvetele! Ne samo preživele od ene suše do druge! Tu smo, da bi svoje darove delile s svetom in se odprle v svojem najlepšem in najopojnejšem cvetenju! Ti si darilo svetu! Zdaj! Tu smo, da bi zares uspevale. (Kot bi bile na ravno prav sončni legi, zalite vsak dan in ljubljene – oboževane kot to, kdo smo!)

Danes pokaži svetu, kdo si v resnici. Čudovita si!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten zabaven srčkan živahen edinstven lep mavričen pisan bleščeč spokojen pristen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! sledi svojemu srcu! izbiraj srečo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar