sreda, 27. julij 2022

Občuti se fantastično!

Nekje, že dolgo nazaj, sem slišala vprašanje za merilo donosa!

»Bi takšen odnos želeli svoji hčeri?«

Ne vem in ne spomnim se, kdo je to rekel ali zapisal, ampak je močno. Same se velikokrat zadovoljimo z manj, kot si v resnici želimo.

Jaz že vem, da sem se prilagajala na sto in en način vsak dan, samo, da bi bila v odnosu in ga sploh imela. Tako sploh ni mogla nastati pristna vez – ker jaz nisem bila pristna!

Samo, da sem v odnosu, da imam to potrditev od zunaj, da z mano ni nič narobe. Da sem sposobna imeti odnos in potem lahko rečem, da imam nekoga. Z mano nikoli ni bilo nič narobe. Drugačna sem in to je dobro. Samo želela sem si potrditve okolice, ampak starejša kot sem, manj mi je to pomembno. Želim si samo biti srečna – sama ali v odnosu.

»Ljubezen se občuti dobro!« Oprah Winfrey

Zaupam v to. Zaupam v moč ljubezni. zaupam, da se moje srce obnavlja in očiščuje. Zaupam, da lahko ljubim neomejeno. Zaupam, da lahko odprem še bolj svoje srce ljubezni.

Danes naj duša sije skozi tebe v vsakem trenutku, samo tako smo lahko v pristnih odnosih.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten zabaven živahen kreativen zaljubljen iskren pristen dan!



🌷 P.S.: Najprej vzpostavi dober odnos sama s sabo. Potem pa dalje. Naj tvoj duša zasije! Zaupaj si! Vredna si dobrega odnosa!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar