sreda, 4. oktober 2023

BOGastvo je zate!

Rada imam svoje življenje! Vsako malenkost v njem! Imam kar aktiven um in velikokrat me želi potegniti ali me potegne v skrbi. Privleče mi najbolj negativne scenarije na plan. Ampak danes se ne pustim prestrašiti! Zaupam! Zaupam v boga, da je vse zame in da mi bo pokazal pot iz tega! In iz vsega! Nežno božam um in ga pomirjam:

»Vse bo dobro. Vse je že dobro. In čisto vse je dobro!« Sarah Ban Breathnach.

Vem, da se mi želijo prikazati tudi skrbi glede denarja! Pa saj imam dovolj! Še vedno sem imela dovolj! Še vedno se je vse dobro izteklo! Še vedno je prišlo kakšno presenečenje od nepričakovanega vira! Pa kako se naj pustim prestrašiti pomankanju, če sem v bogu, v povezanosti z bogom? Mi je BOGastvo dano zlahka in z ljubeznijo. Zdaj to sprejemam!

Še pa je ena vrsta povezovanja. S sabo. Seveda se trudim, da bi bila bolj prijazna.

Pritoževanje, samokritika, negativen samogovor in obtoževanje… Priznam. Zelo sem pametna. Kdaj pa kdaj spregledam ali pa sem se samo učila pomembne lekcije – kljub temu znam biti kar groba do sebe – potem. Kar sovražno se znam obnašati do sebe. Srce me boli, če na to pomislim.

Zdaj pa je nov dan. Lahko se ljubim.

Zdaj pa je nov dan! Lahko vzljubim!

Kljub napakam in si vse odpustim! Vedno delam in sem delala kar sem najboljše znala ali zmogla! To je dovolj! To je bilo dovolj! Imam ljubeče srce in to največ šteje. Danes bom do sebe prijazna, sočutna.

Danes se predaj ljubezni do sebe in zaupaj, da si ljubljena od boga – taka kot si!

Kako pa lahko ti danes vzpostaviš prijazen odnos s sabo?

Ljubek pristen srečen igriv prijazne prijateljski čaroben dan!



Sledi svojemu srcu! odpusti vse in odpusti si vse in tudi drugim! Super ti gre! Bodi prijazna s sabo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar