torek, 12. november 2019

Kaj sem jaz kakšen čuden film včeraj gledala, iz katerega sem pozabila izstopiti?

Cenim, da sem se tako zgodaj vstala! To pa je nekaj. rana ura zlata ura. Kako lepo jesensko vreme še je! tako topla jesen je!

Vetrc v laseh. Nisem si mislila, da je že zjutraj lahko tako lepo in toplo. Kot bi pihalo z morja. Mogoče pa! Samo ne vem, kako to do nas pride!

Kaj je s tem morjem? Me vleče!? Vleče me! Radost sem! užitek sem! Polnost sem! Moje življenje je moje! Zdaj sem veselje! Zdaj sem unikatnost! Zdaj sem polnost tega, kdo sem! Moje življenje je moje! In kako z veseljem ga živim.

Sem sredi procesa odločanja. Odločila sem se za. Odločila sem se proti.

Čakaj!

Danes bom vadila, kako je, če se odločim za! Bi mi šlo skozi!?

To se ne bom spraševala. Plačala bom. Poiskala bom možnosti. Raznolika sem.

Jutri bom vadila ne! Pa da vidim, kako se to občuti.

Kaj lahko izgubim, razen dveh dni. Ne morem biti tako vmes! To mi je preveč!

Kaj mi pravi srce!

Da!

Kaj pa razum!?

Kaj si nora!?

Pa to pa sem. vsaj malo priznam. Čeprav nimam uradnega potrdila! To je moje veselje! Kaj če bi se potrudila in bi to naredila zase! Uživam v tem! Lahko se ustvarjam. Lahko ustvarjam, kar si želim. Lahko najdem veliko srečno pisano lepo družino in to je moje. Čakaj? Kaj jaz iščem. Veliko lepo družino? Kaj sem jaz kakšen čuden film včeraj gledala, iz katerega sem pozabila izstopiti? Ne me hecat!?

Kaj?!

Lahko sem vse, kar sem. kaj če bi rekla, da mislim, da me je strah? In poudarek je na mislim. Kaj pa če zaupam, da se bo vse čisto dobro končalo? Kaj pa če mislim, da se bo čisto vse dobro izteklo? Kaj pa če bo vse tako, kot res mora biti zame?

Kaj bom pridobila z odlašanjem?

Lahko bom delala tečaj zraven. Daj no, to tako lahko. Uspevam v vseh pogledih! Srečna sem. Vse sem, kdo sem. Raznolikost. Polnost. Pristnost. Veselje. Radost. Uživam v tem, kdo sem.
Zdaj!

Vadim. Biti bolj pristna! To je to!

Ljubek sijoč pristen nasmejan srečen srčen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te ljubi v vseh pogledih. Zdaj sem radost in sreča. Si upaš?

Ni komentarjev:

Objavite komentar