sobota, 16. november 2019

In čudovito bo! Je že!

Hej moje drage, moji dragi! Kako smo kaj danes?

Danes je tak dan, da lahko lenarimo ali ustvarjamo po svoje. Mislim pa, da sanjarjenje ni lenarjenje. Je uravnovešanje na visoko vibracijo. Če že zdaj sanjarim o vsem, kar me čaka, sem samo bliže. In vse je najprej obstajalo v domišljiji. Samo sebe bolj odpiram temu. Vesolje mi to tako želi dati, jaz tega ne dopuščam k sebi. Ker bi bilo neobičajno, nenormalno, čudež, preveč lahko… Vsi taki nesmisli. In če ravnanje moje energije zadošča za 20.000 ur dela. Kaj bi raje? Fizično kopala do Havajev ali se uravnovesila in se naravnana na energijo. Denar bo pritekel. Lahko grem z letalom. In čudovito bo!

Je že!

Pa kdo bi res fizično kopal do Havajev? Nemogoče je!

No, vse kar je bilo včasih nemogoče, je bilo najprej ustvarjeno v domišljiji. Torej si lahko predstavljam!? No to je že to! potem je v dosegu mojih možnosti.

Kaj se jaz zdaj to samo sebe prepričujem?

Če bi vedela, da je možno, bi se sprostila.

Želim si na Havaje! Dogovorjeno. Tvoje je!

Kako olajšanje. Ni mi treba prositi in se obremenjevati s tem. Pot se bo pokazala. Samo vzdržujem visoko vibracijo. Dobro! dobro! dobro!

Kako je to lahko, ko se počutim dobro na splošno. Kako pa je to nemogoče, ko se počutim slabo?!!! Se pa lahko počutim malo bolje. Se že vidim, kako si bom zdaj skuhala kaj dobrega. Malo prebrala knjigo. Uživala v pogledu na čudovite roza oblake. Naredila tai chi. To bo to. čakajte, vam priporočam en video! To pa je tako dobro! Kar energijo čutim v rokah! Bom dala povezavo spodaj!

Ljubek sijoč pristen srčkan luban dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je tako lepo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar