sobota, 24. junij 2023

Zdaj se zabavam!

Za vse, kar želim postoriti, imam ravno dovolj časa! Tako sem polna navdušenja, kaj vse bi rada ustvarila, da me kar malo daje strah, kdaj bom vse to postorila. Zares! Potrebna je samo doslednost. Danes. Malo. Jutri – še malo! Tako se poje slona – po kosih! Vsak dan malo po malo! Pa ga ni! Ali pa drugače povedano, pa je vse opravljeno, kar želim opraviti!

Danes pa me kliče sonce! Želim si ven in bom tudi šla!

Moje drevo me že tudi čaka!

Ljubim najin vzhodni dom, ker se fantastično počutim. Tako je napolnjen s soncem in svetlobo! Prav fantastičen je! Res mi je lepo tukaj!

Zalotila sem se, da sem povedala neko željo na glas. Potem pa me je prijateljica spomnila na njo! Pa saj res! To si želim! Najprej me je stisnilo, pa kako se bo to uresničilo?! Ne vem! Ampak, saj nisem jaz načrtovalka poti! Jaz samo izražam želje, hodim naprej, ustvarjam in sem pristna. Dovolj je vse to! Pot me pa kliče sproti! No, pot se pokaže sproti! Saj veš, najpomembneje pa je uživanje na poti! Zdaj pa zares!

Včasih tako nepremično gledam v roza vrata, kdaj se bodo odprla, da pozabim, da so se vmes menjali letni časi! Pa še kar strmim! Koliko izgubljenega časa! Vmes bi se lahko noro zabavala!

Kaj pa ti čakaš, da si lahko potem zares – resnično zares – srečna? Kaj če bi pozabila na to in bi bila vseeno srečna!?! To je tvoja odločitev!

Ljubek srečen igriv radosten zabaven sproščen vesel dan!



Čarobnost je v zraku. Zdaj pa ji odpri srce! Tvoje srce je središče čarobnosti!

Ni komentarjev:

Objavite komentar