nedelja, 13. oktober 2024

SPREJMI VSE DOBRO!!!

Kako bi moje življenje izgledalo, bolj me zanima, kako bi se občutilo, če bi vedela, da sem ljubljena vsak trenutek?

Brala sem neko ljubezensko knjigo, pa no. Bolj roman. Zelo je zanimiv. Tam je mala, najbolj navihana hčerkica od sestre rekla, da če ji rečejo, da naj bo pridna, pomeni da naj bo tiho! To se mi je zdelo tako smešno. Pa tudi resnično!

Kako bi izgledalo moje življenje, če bi vseskozi imela občutek, da sem ljubljena?

Verjetno bi letela na oblakih! Zaupala bi vase. lahko si ustvarila karkoli. Zaupala bi, da sem ljubljena, ne glede na vse. Lahko bi bila karkoli – pristna. Počutim se, kot da bi ljubezen brez skritih namenov (kot to, da moram biti pridna) v meni prebujala vsemogočnost. Prav uživala bi življenje in srkala vsako njegovo sočnost in slastnost.

Pa saj vem, da sem brezpogojno ljubljena?! Vem?! Zares vem!?!

Zakaj pa potem plešem ples ugajanja, da bi bila bolj sprejemljiva!? Zakaj si želim, da bi me imeli ljudje radi in sem prijazna, tudi ko ne čutim tako ali nisem razpoložena. Zakaj želim vsem pomagati, da se počutijo dobro in da so sproščeni?! Zakaj plešem naučen paritveni ples (Sem ga plesala. Preteklik. Samo povem.) kot vsi?! Zakaj delam stvari, ker sem dobra oseba in ne, ker si jih zares želim početi?!

Veliko tega sem se osvobodila, saj moja okolica ni igrala takih igric. Čisto samovoljno so delali, kar se jim je zljubilo in prav so imeli. Tako imam tudi jaz prav, kot zdaj delam isto. (Ali bom delala isto. Prihodnjik. Načrtujem.)

Seveda pa mi ni treba jokcati – niti nad mojimi »paritvenimi vzorci« ali igrami mask – niti nad hlinjenjem smiljenja seme sebi, kako me nihče ni imel rad brezpogojno in sem zdaj vsa zablojena. (Kar ni res. ni. Res ni. Čudovita sem. Vse to me je oblikovalo v izjemno osebo. Sploh pa v zelo zanimivo osebo s sočno preteklostjo.)

Jaz sem zdaj, ker sem. Čudovita sem. Lahko si podarim vso ljubezen Vesolja in še čez. Kdo pa je bolj vreden moje ljubezni, če ne jaz sama!? V meni je neskončen vrelec ljubezni, studenec brez dna, ki vedno polno žubori. Vse to lahko zlijem v svoj vsak dan in mogoče tudi namenim kakšno kapljico komu drugemu. Če mi bo.

Uživaj mi! Imej se rada!

Ljubeč ljubek ljubezniv miren blažen harmoničen hvaležen sočen strasten brezpogojen lahkoten sproščen razkošen iskren pristen miren edinstven žlahten čaroben ustvarjalen fantastičen dan poln božanskega obilja!



Sprejmi vso ljubezen, ki je zate, tudi do sebe. Čudovita si!

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar