petek, 18. oktober 2024

BOŽANSKO ŽIVLJENJE

Prej sem brala knjigo. Lepo sem si obljubila, da bom prebrala eno poglavje. Eno. Seveda je vmes prišla Bliss k meni spati v naročje. Nisem mogla, da bi jo dala dol. Tako sem prebrala še eno. Saj ne vem, če je lepo, da se na mačko izgovarjam. Pač. Ni se mi treba izgovarjati. Sploh ne! Priznam, da sem neznansko uživala ob tem! Tudi ob božanju Bliss in seveda branju!

Imam tako lep dom v katerem uživam. Še bolj pa uživam v naravi, ki me obdaja. Všeč mi je. Sploh sonce, ki sije danes. Božansko je.

Prisežem, da me mačka Bliss namerno zasleduje po stanovanju in me ovira. Samo malo sem se usedla zraven telefona, da odgovorim. Pa je že bila v mojem naročju! Samo, da ne bi pisala! Hec! Tako se udobno namesti, da mi sploh ni za vstati. Potem pa imam spet izgovor, da sem predolgo na telefonu. Ni izgovorov!

Kaj če bi opustila predstave, kako naj moje življenje teče in bi res pustila, da me življenje samo preseneti z ljubeznijo, ki si je niti predstavljati ne morem!!??! Kaj če bi spustila sliko, ki jo imam v sebi kot svoje najboljše življenje, ki ga lahko živim in bi se predala nečemu, kar še je neštetokrat boljše!? Se res moram tako močno oprijemati predstave, ki jo imam v glavi, samo da lahko imam vse pod nadzorom!? Hmmm. Ne! Ne želim si nadzora! Želim si to čudovito najboljše življenje, kar ga lahko živim! Zdaj odpiram svoje srce in dovolim, dopustim angelom, da me vodijo. Poslušam. Poslušam glas intuicije. Poslušam glas srca! Sledim svojemu srcu. V besedah, mislih in dejanjih. Sledim pozitivno navdihnjeni akciji, kot bi nam rekla Kassandra – Suzan Ashley.

Danes sem dobila namig (Doreen Virtue in Radleigh Valentine), da

 naj se prepustim najboljšemu možnemu življenju, tudi če je drugačno, kot sem si ga sama predstavljala! Saj je milijonkrat boljše! To želim  tudi narediti! Naj pride! Pripravljena sem! Naj pride! Tu sem!

Ljubek srčkan pristen sočen ljubeč miren harmoničen bogat blažen razkošen radosten sočen slasten sijajen najboljši strasten vesel spontan čuteč dan poln božanskega obilja!



Sprosti se! Vse je zate! Pa ne samo to! Življenje ti želi podariti le najboljše! Zaupaj! Sprejmi! Sledi svojemu srcu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar