nedelja, 13. oktober 2024

VRT ZAKLADOV!!!

Kakšna čarovnija je vrt! Si predstavljaš, da iz drobnega semena, ki jih ima ena paprika ali paradižnik, nastane za ves vrt sadik! To je čisto obilje! To je čisto bogastvo! Narava tako deluje! Mi pa smo del narave. Narava je del nas tako kot vsake rože ali živali. Torej smo tudi mi obilje!

Pa to je čisti čudež! Kako vse bujno raste in se širi in cveti! Potem pa še rodi obilno sadov! Pa to je fantastično!

Mi pa imamo v sebi polno semen ustvarjanja! (Kako že rečejo, karkoli drži nad vodo tvojo barko. V angleščini se boljše sliši. Sigurno obstaja slovenska različica. 'Kakršnakoli muzika tebi špila.' (Kakršna glasba tebi igra!) Mogoče sem si to malo izmislila. Zdaj pa res po slovensko. 'Ob čem ti zares zaigra srce.' To je to pravo!)

Kaj če bi zdaj ta semena v sebi zalivali?! Dovolili, dopustili, da rastejo in se širjo? Odstranjevali plevel negativnih misli in manipulacij!?

Lahko se povežemo s sabo. Lahko pa samo dopustimo naravi, da se izraža skozi nas. To nam je naravno! (Ni čudno, da je naravno tako naraven izraz. To nam je v krvi! To imamo v sebi. Prežema vsako celico našega telesa, vse delčke našega bitja.)

Naša duša ima neskončno modrost, ki jo zlahka uporabimo v tem življenju. Samo povežemo se. lahko pustimo naravi, da ta proces naredil peresno lahek. Čas je, da se neham upirati in se pustim »ponaraviti«. To je moja pristnost!

Uživaj mi, čuj!

Ljubek pristen srčkan ljubeč radosten bogat razkošen miren jasen hvaležen harmoničen kreativen cvetoč širitveni blažen sočen iskren strasten slasten okusen radosten vesel navihan zabaven šarmanten poetičen dan poln božanskega obilja!



Sprejmi se in naravo v sebi. Ljubljena si. Vsa narava samo želi, da se pristno izražaš kot del celote, ki jo predstavljamo vsi in vse. Tu smo, da bi soustvarjali Raj! Zdaj! Sodeluj s svojo pristno naravo!


Ni komentarjev:

Objavite komentar