ponedeljek, 14. oktober 2024

RAZPLETANJE V ŠE VEČ DOBREGA!!!

Zanimivo je, kako se življenje razpleta. Samo ustvarja vzorec, ki je čisto unikaten za vsakega. Včasih se niti prepletajo z drugimi, včasih pa ostajajo v svoji poravnani vrsti. Nikoli ni zares poravnano. Valovijo gor in dol v tkanini življenja vseh. Prav zanimivo je, kako vse poteka lahkotno. Vsak prispeva s svojo srčno barvo v preprogo ali tkanino življenja. Skupaj pa smo celota in veselo prepletanje barv, ki ustvarjajo neponovljive vzorce.

Življenje je čisto enostavno. Vsak dan se zbudimo. Se pretegnemo v nov dan in se podamo na pustolovščino. Včasih si ustvarjamo kaj novega, včasih pa so dnevi že skoraj rutina. Vseeno pa si jih ustvarjamo in je to naša svoboda, izbira – tudi če si ustvarjajmo podobno. To me pomirja. Lahko si ustvarim dneve polne tišine in miru ali pa bližine in smeha. Lahko obarvam dan po svoje. To mi je dragoceno bolj kot karkoli.

Zdaj se sončni žarki igrajo z zvezdico na oknu. Vrtijo jo in na mizi ustvarjajo svetloben efekte igranja svetlobe. Čarobno je.

Točno tako je čarobno, če si ustvarim dan, kot mi je zares všeč.

Rada pa bi tudi opustila nadzor in se bolj prepustila nežnosti toka ljubezni. Zaupam življenju. Še vedno se je vse končalo dobro. Še vedno je bilo vse v moje najvišje dobro. Obožujem to nevidno, a močno ljubezen, ki je zlita in se zliva v vse. Zdaj razpiram roke in se ji vsa predajam.

Ljubeč ljubek srčkan miren blažen hvaležen ustvarjalen sijajen harmoničen bogat sočen vesel pristen edinstven iskren razkošen razigran dan poln božanskega obilja!



Sprejmi tok ljubezni v svoje srce. Dopusti, da te vodi. Vse, kar je zate, te bo našlo in si želi tudi tebe. Življenje je splet sočnih okoliščin, ki so vedno tebi v prid (tudi, če še zdaj ne izgleda tako). Zaupaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar