ponedeljek, 30. oktober 2023

Praznina je dragocena!

Nekaj pa je res pri meni običajno. Vsak dan! Pisanje. To pa obožujem!

Rada pišem utrinke na papir, saj komaj takrat dobim jasno sliko. Izostren pogled. Povezana sem s pesmijo intuicije zame. Tako se komaj slišim!

Že od nekdaj sem rada pisala. Zdaj pa še bolj zavestno namenjam čas temu. Zaupam, da me srce vodi prav. Moje poslanstvo je pisanje. Počutim se kar malo zategnjeno, kot bi imela kepo v grlo, ker upam to naglas priznati. Ni več skrivanja! Zdaj se sprejem! Zdaj se imam rada! Zdaj si končno priznavam, da se ljubim dovolj, da tudi delam, kar ljubim.

Želim, da tudi moja pesem zaživi. Pride na plano v vsej svoji veličini, lepoti. Zdaj je čas sijanja pristnost. Moja pesem ne bo ostala ujetnica mene, ampak jo z občutkom, nežnostjo in milino izvabljam iz sebe. Dajem ji prostor, da zori in raste. To pa je največ, kar lahko naredim. To me tudi najbolj osrečuje. In ustvarjalno srčno srečno pristno izražanje.

Kaj pa je tvoja pesem duše, ki se želi izraziti skozi tebe – kot najvišja Ljubezen?

Sledi svojemu navdihu!

Ljubek radosten lahkoten pristen vesel srčkan dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Zaupaj glasu srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar