sobota, 22. december 2018

Vmes!

Danes je dan za srčno pot. Sem že na njej. Vsaj s tem, predpripravami! Naspala sem se! To pa zame pomeni izjemen dan! Podlaga mora biti! Rada imam spanje. Rada imam svojih osem ur. Potem sem res pripravljena na dan! Saj so še potem druge pomembne stvari (kava) in malenkosti (meditacija)! Ampak spanje pa je osnova!

Kako sem včeraj uživala v pisanju. Povabila sem se v kavarno. Iz gledala je malo polno, pa sem se odločila za drugo, preko ceste! Tam še le je bilo pravo praznovanje! Sedela sem med dvema mizama, kjer so se glasno smejali, si pripovedovali zgodbe, se režali! Prav vesela sem še jaz bila za njih. Sredi tega bučnega prazničnega vzdušja, pa sem našla oazo miru zase. Neverjetno jasno in lahkotno sem pisala. Naročila sem si kavo. Uživala ob njej. Mislim, da je bil preobrat takoj, ko sem sprejela situacijo. Srečni so. Radi so skupaj. Smejejo se. Uživajo. Jaz pa tako vem, kaj si želim pisati. No. Sproti dobivam ideje. Tako da smo potem šli kar lepo skupaj!

Všeč mi je ta razigranost. Pestrost. Zgodbe. Veselje.

Bila sem v čisto majhnem kraju. Še nikoli nisem bila tam. Bilo je zanimivo. Ena kavarna. Imela je svetlobne črke. In od teh je ena že ugasnila. Če bi Slovenija imela Teksas, bi to bilo to. Vasica je bila raztegnjena ob cesti. Imeli pa so začudo čisto nov asfalt! Ampak če že imajo eno kavarno, je to dovolj. Za začetek!

Vedno se mi zgodi kaj smešnega! In to mi vedno polepša večer. Še zdaj se na glas nasmejim, ko se spomnim. Lep dan, lepo popoldne. Prav tako za raziskovanje. Kaj če bi danes dali v center raziskovanja svojo dušo? Kaj če bi jo sploh vzeli zraven na potovanje? Kaj če bi poslušali svoje srce?

Ljubek sijoč pustolovski srčen dan!

Cmok! Objem!!!









P.S.: Neka nevidna sila, ki nas vleče, vabi k uresničitvi želje, se želi uresničiti. Želi postati oprijemljiva. Naša notranja narava nas kliče. Zakaj ne bi šli? Čutimo strah in naredimo vseeno. Tako je! India.Arie - That Magic (https://www.youtube.com/watch?v=wwds59Ozo50)

Ni komentarjev:

Objavite komentar