sobota, 1. december 2018

Po praznovanje

Cenim, da sem zdaj doma. Delam si že dobro večerjo. Že diši iz pečice. Uh, komaj čakam, da bo pečeno! Tako dobro kopel sem si naredila ob svečkah. Kaj pa ta luksuz, ko lahko grem hitro v posteljo! Končno se bom naspala. Zabave še kar trajajo! Porojstnodnevno praznovanje. Ali after party in nadaljevanje after partya. Super je bilo. Kdaj pa ni na čagah?

S kolegico sva se danes pogovarjali. Zakaj ne pijem alkohola. Vse sem ji razložila. Lahko sem srečna tudi brez tega in to mi je v veselje. Lahko sem pristna. Lahko se smejim iz srca. Ne rabim posrednika v sprostitvi. Lahko sem zabavama, nora, pristna, blebetava, tiho, razigrana ravno tako. Nič ne rabim jemati. To je privilegij!

Kako zabavne zgodbe so bile na čagi! Spet smo se smejali na temo sršena! Kaka zgodba! Noro! Najlepše pa mi je tako vedno, ko je živa glasba. To me pa tako razveseli! Kako rada si brundam zraven. Uživam v trenutku. Uživam, ko vidim, kako uživajo vsi svirači! Se hecajo in je razigrano vzdušje! Kako je to super!

Glasbo sem že od nekdaj oboževala! Rada imam pristno dobro glasbo. Raznoliko! Katero sem že danes slišala, ki me tako razveselila!?! Že vem! Uh, že vem… bom jo kar šla poslušat.

Ni pa lepšega zaključka dneva, kot z dobrim filmom. Kaj me čaka danes? Komedija ali romantični. Ali združeno!? Komaj čakam! Še malo, pa bo večerja! Obožujem!

Nekaj bom naredila danes. Tako, ker lahko.

Slišala sem, da si je treba (treba ali ne treba, nič ni mus) postaviti cilje, ki so pred nami, pa vseeno verjetni, dosegljivi. Tako, da vemo, da se jih lahko dotaknemo skoraj, malo manjka. Ker če si postavimo previsoko, ne verjamemo v njih. Zanimivo. (Abraham Esther Hicks…)

Ljubek razkošen dan poln srčnosti in sreče!

Cmok! Objem! Življenje te ljubi!












P.S.: Uživam svoje življenje. Živim pristno in srčno. Vsak dan delam več stvari, ki me osrečujejo. Srce je moj kompas!?! Pa tvoj?

Ni komentarjev:

Objavite komentar