sreda, 28. november 2018

Vredno živeti?

Spet si pečem kruh. Komaj čakam, da bo gotov. To pa je tak proces. Ampak ga je čisto vreden. Ajdov. Božanski.

Kako je bilo lepo včeraj pri Dravi. Izgledalo je veliko bolj toplo. Sončno. Saj sončno je bilo. Kar dolgo sem se sprehajala. Kakšen mir in tišina je bila tam. Res mi prav prija stapljanje z naravo. (Zdaj pa res vem, da je že čas za bundo. Reči bunda, tvoja runda. Kako smo se to presmejali, ko smo se vozili v Trst. Ne. Ne, pa ti reči. Eh toti Reporter Milan!)

Še bolj pa mi prija potem vroča kopel. Samo bila sem notri. Več kot pol ure. Pri prižgani svečki.
Kaj sem že napisala, da imam nadomestni računalnik? Čisto sem se že navadila na njega. Oba sem dala na letni servis… ali servis sploh v življenju. Zdaj komaj vidim, kako mi pripomoreta k pisanju. Ustvarjalnosti. Izraznosti. Komaj čakam, da ju dobim nazaj sveža in še bolj sijoča. Uh, to bosta delala kot urica!

Kako si kaj, moja draga, moj dragi?

Včeraj sem brala na sedežni in je bilo tako lahkotno. Uživam v knjigah, ker mi dajejo vedno nov navdih. Zraven, ko kuham, pa je vedno navdih Hay House radio! Kako pa sem včeraj uživala ob kuhanju! Božansko! Nekaj novega sem preizkusila in je uspelo! Zraven sem poslušala Davidjija. Rekel je, da ne velja več, za kaj je vredno umreti. Vprašati bi se morali, zakaj je vredno živeti?

Moja draga, moj dragi, zakaj je vredno živeti? (Samo ti veš odgovor!)

Ljubek srečen srčen sočen dan!

Cmok! Objem!













P.S.: Kako uživam ob pisanju! Zdaj je pravi čas, da sem še bolj na srčni poti, kot kdaj koli prej. Srce nam je kompas! Tako je! Queen - Crazy Little Thing Called Love (https://www.youtube.com/watch?v=zO6D_BAuYCI)

Ni komentarjev:

Objavite komentar