ponedeljek, 26. november 2018

K A T E J A : The poetic life...


Hi my Beloved!

How do I create a more poetic life today? Today is my day! Totally for myself! I love it so much! I love this colorfulness and the colors I give to the day. I love this lovely life in fullness and authenticity. Today is the day! Mine!



I’m full of inspiration! I’m so happy that I can’t tell! Excited.
  
  

It can’t be difficult to listen to your heart, if it is the only compass. How can I help others in any way? Basically, I don’t want to help them. Each one has such a compass inside. I just want to show you with an example. I want to point, with my finger, on the moon. Look how beautiful the moon is in the sky! I can’t be their moon. Everyone has his own heart, and it is time for them to listen to it. Everybody right on time for them.


Nature always connects me with my heart. Or, I open to the nature in myself more, to connect with nature around me. How pleased I am!


I love having such lovely comfortable days.

Now it's autumn! At least the temperatures have fallen. It was even snowing! Good pre-preparations for Christmas. At least with weather... I dressed in gray tones and of course added a little warm camel! I don't go anywhere without a cap!


Life loves you!

Love with all your heart!


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly

















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired o listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Poetično življenje...


Hej moje drage, moji dragi!

Kako si danes ustvarjam bolj poetično življenje? Danes je moj dan! Čisto zase! To imam tako rada! Rada imam to barvitost in pisanost, ki jo dajem dnevu. Rada ima to ljubko življenje v polnosti in pristnosti. Danes je ta dan! Čisto moj!


Polna sem navdiha in sem res tako srečna, da ne morem povedati! Navdušena.

Ne more biti težko poslušati svojega srca, če je to ednini kompas. Kako lahko drugim kakorkoli pomagam? V bistvu jim nočem pomagati. Vsak ima tak kompas v sebi. Samo želim pokazati z vzgledom, da se da. Želim pokazati, s prstom, Na luno. Poglej kako lepa luna je na nebu! Polna! Ne morem pa jaz biti njihova luna. Vsak ima svoje srce in čas je, da mu prisluhnem. Vsak pa ima svoj čas.


Narava me vedno poveže z mojim srcem. Ali pa se samo bolj odprem naravi v meni, da se poveže z naravo okoli mene. Kako sem zadovoljna!

Rada imam take ljubke udobne dneve

Zdaj pa je jesen! Vsaj malo so temperature padle. Že celo snežilo je! Prave predpriprave za božič. Vsaj z vremenom... Oblekla sem se v sive tone in seveda dodala malo tople kamelje! Brez kape pa tako ne grem nikamor!

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly

















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar