torek, 27. november 2018

Pripravljeni smo!

Vedno se mi zgodi čisto isto. Ne vem, zakaj sem potem presenečena nad rezultatom! Naredim si kopel. Tako, ker jo že res rabim. Potem pa se vse spremeni. Ves pogled na svet je drugačen. Boj mehek. Bolj osvetljen in sončen (če tudi je noč. In nič nimam proti noči. Pravzaprav občudujem zvezde in luno. Kako lepa tanka luna je bila pred nekaj dnevi. Kot tanke pramen las. Ali kot obroba ljubke okroglolične ženske. Samo nakazovala je obris. Vse globine so ostale mistično privlačne. Nič ni razkrila. Ravno dovolj, da je vabljiva in zanimiva. Pa kaj še to jaz sploh pišem o luni?)

Mislim, da si bom večkrat privoščila razkošje kopeli. To me tako razveseljuje. To je za mojo dušo in tudi telo. Danes pa si bom privoščila obilje kopeli v sončnih žarkih. Peljala se bom na moje najljubše mesto. Se samo usedla tam. Priprla oči in uživala. Kaj če bi tam malo brala knjigo. To bi tudi lahko. Rabim malo odmika. Tako. Potem imam večji zagon.

Kaj pa to, ko je že moje kolo en teden pri nakupovalnem središču. Čisto sem pozabila na njega. Upam, da še je res tam. Danes si grem po njega. Včasih pozabim. Ampak zaupam, da še je tam. Upam. Saj grem tja v kino danes! Kaj če se potem peljem z njim nazaj!??? To pa bi bilo!

Z veseljem pogledam kaj od Abrahama (Ester Hicks). Tako mi danes govori, da so prepričanja samo ponavljanje vedno istih misli. Samo navada, vajenost, da so tam. Si želim razmišljati misli, ki so v nasprotju z mojimi željami?

Ljubek svež dan!

Cmok, objem!












P.S.: Danes je tisti dan, ko čutim veter v laseh, v jadrih. Čas je za odprto morje. Pristanišče me tako vedno čaka. Pustolovščina se začenja! Pripravljeni smo!

P.P.S.: Srčna pot je moja pot. To je vedno dobra izbira. In srce je vedno dober kompas. Bodi, kar si. To znaš živeti najbolje. Tako je! Pristnost je zakon! Queen - Crazy Little Thing Called Love (https://www.youtube.com/watch?v=zO6D_BAuYCI)

Ni komentarjev:

Objavite komentar