sobota, 15. september 2018

Igra! Zabavnost!

Prej sem dobila navdih, da bi šla na kakšen pesniški večer. Ali koncert. Zase vem, kaj si želim. Rada imam glasbo, ki me potegne vase. Me navduši. Si pojem zraven. Rada imam ljubkost takih dni kot je danes.

Včeraj je samo zame igrala ena pesem. To pa tako cenim. Rada imam ples v meni. Sreče. Energije. Poetičnosti.

Delam stvari, ki jih pač moram delati. Ker so običajne. Saj niso, da jih moram. Želim si jih, ker mi omogočajo razkošje. Vem. So pa druge stvari, ki jih delam s srcem. Z ljubeznijo. Tako imam rada to. Širitev svojega srca. Širitev pristnosti. In ko sem v prvih situacijah, si samo še bolj želim delati več tega, kar si želim. Še bolj si želim. To pa je tudi dobro.

Danes pa sem celo spoznala, da ni treba, da preklapljam med svetovi. Lahko živim svoje poslanstvo, da pomagam ljudem živeti srčno in pristno. V vseh odtenkih dneva. Ni mi potrebno biti zdaj tako, zdaj tako. Ne vsepovsod lahko živim pristno sebe. Kaj če bi danes naredila eksperiment? Lahko živim srčno sebe cel dan?

Bomo videli. Sebe tako vedno zraven nosim. Same sveže in nove ugotovitve. Kaj te bom zdaj z vsem tem znanjem? Tako veliko vem!?! Kako pa je kaj praksa!???! To pa je bolj, gremo mi po svoje.

In res. Kaj če ne bi vsega jemala tako resno? Si upam zabavati? Si upam jemati vse bolj lahkotno? Si upam bolj igrati? Skozi ves dan. V vsem?!

Danes pa je samo en namen. Igra. In zabavnost. Poročam jutri, kako bo šlo!

Ljubek nagajiv dan!

Cmok! Objem!!!









P.S.: Poslušajmo svoje srce. Kam nas vodi?

Ni komentarjev:

Objavite komentar