nedelja, 16. september 2018

Zakaj še ne!?!

Ne morem povedati, kako so predpriprave pomembne. Lahko delam karkoli potem, ko se že vžge ogenj čudnih neprijetnih naključij. Nikakor da ga pogasim. Lahko se samo nasmehnem in se pomirim tako, da si rečem, karkoli je - je. V toku sem in samo plavala bom. Vem, da bo minilo. Če ne prej, ko grem spati.

Lahko pa je, ko sem že prej dobre volje. Sem se negovala, razvajala, si kaj privoščila, si vzela čas za obred kave.

Ne morem poudariti, koliko mi pomeni ta čas zase. To pa mi je tako blagodejno, kot bi me nekdo z rožicami božal in žgečkal, pa še sonce bi mi nežno svetilo na obraz. Zraven pa bi še pihljal vetrc svežine. Rada imam čas zase. To mi je tako pomembno kot zrak. To so moje predpriprave. Takrat zadiham s polnimi pljuči. Kot da si naravnam kompas na dobro. Na pozitivno. Na smeh. Igrivost. Zabavnost. Lahkotnost. Pogovore.

Včeraj sem poslušala Waynea Dyerja. Kako je preteklost mimo. Ni je več. Zradirana. Danes sem nov človek. Karkoli se je zgodilo v preteklosti in nisem naredila najboljše ali celo daleč od tega in celo čisto daleč res daleč od tega, je izbrisano. Ni je več.

Če pa to ni osvobajajoče. Ne rabim se za nič žreti ali kriviti ali počutiti krivo. To samo srka vso svežino in živost tega trenutka. Srka mi energijo, da tudi zdaj nisem najboljša izvedba sebe. Najboljša različica sebe. Najboljša izvedba sebe.

Torej zakaj vlačiti preteklost s sabo? Ne reče se ji "brezveze" preteklost. Saj sem se naučila, kar je bilo potrebno in pomembno. Zdaj pa lahko grem naprej. Ne rabim je več uporabljati za izgovor, da nisem polno to, kar sem. To je samo pot, da sem lahko zdaj, kar sem. Vem.

Še nekaj me je včeraj preblisnilo. Saj ni bila strela, da bi me osmodilo! Če zdaj vidim v vsem dobre strani vsega, bom samo še privlačila več tega. Če zdaj ljubim svoje življenje v polnosti, bom potem privlačila samo še več tega, kar ljubim.

Rada imam misel, delaj, kar ljubiš in ljubi, kar delaš.

Že živiš svoj klic, svoje poslanstvo v polnosti? Zakaj ne!?

Ljubek sijoč pristen dan poln ljubezni!

Cmok! Objem!









P.S.: Poslušajmo svoje srce in mu sledimo! To je najpomembnejše v našem življenju. Mojem! Tvojem!!! En Vogue - Free Your Mind  (https://www.youtube.com/watch?v=i7iQbBbMAFE)

Ni komentarjev:

Objavite komentar