ponedeljek, 17. september 2018

To je res torta!!!

Tako na splošno, če pogledam, kako se mi je življenje spremenilo v zadnjem letu!? Ogromno glede pogleda na vse. Bolj si zaupam. Bolj zaupam svojim občutkom. Bolj vem, kaj bi rada. Bolj in več ustvarjam. Bolj se gibljem. Bolj zdravo jem. Bolj ravno se držim.
Vidim, da se mi ni spreminjalo samo navznoter, da se odraža nekaj tudi navzven. Čeprav mi je bolj pomembno tisto od znotraj. Tako se počutim bolj izpolnjeno. Bogato. Notranje razkošje.

Poslušala sem Tonya Robbinsa, kako ima on zjutraj obred, se poveže s sabo. Rekel je, da so to osnove. Ne vem, kako star je bil posnetek. Vzame si deset, včasih tudi dvajset minut časa zjutraj. Potem tri minute občuti pravo hvaležnost za vse, kar se mu je zgodilo, kaj je okoli njega. Resnične stvari. Potem ima tri minute za osebe, za katere je hvaležen v svojem življenju, kaj res ceni na njih. Potem pa še tri minute razmišlja o treh ciljih, ki jih želi uresničiti. Ampak ne v prihodnosti, kot da so že dejansko uresničeni. Sedaj. V tem trenutku. Vidi se, kako jih je že dosegel, kako se počuti. Vse.
No pri tem zadnjem koraku bi lahko malo več naredila. Vsak dan sproti. Si predstavljala. Naostrila fokus. To mi manjka, vidim. Čutim pri sebi. Fokus. Vsak dan si naredim najlepše kar si lahko. Včasih manj, včasih bolj stopam proti svojim sanjam. To je moje razširjanje ta dan. Mogoče bi si naredila »vision board«. Nov. Svež. Pusti angleščino. Zdaj sem se komaj zavedala, da sem kar v angleščini napisala. Tablo vizij sem mislila.
Spomnim se, kako smo skupaj delale po Sonia Choquette že res veliko časa nazaj. Naredili smo si škatlo s čevlji. Potem pa dale noter, kar si želimo, da se uresniči. Dejansko se spomnim, da sem noter dala igračko čisto malega dojenčka. To se mi je uresničilo. Dala sem sliko točno določenega avta, ki mi je bil tako všeč. Tudi to sem privlačila. Vse gre potem po neki skrivni lažji poti. Kot bi nekdo rekel, če želim speči torto. Vzami moko. Pa to ni torta. Vzami pecilni. Pa to tudi ni torta. Vzami jajca. Pa če to ni torta! Potem pa zmešaš vse skupaj in kaj nastane!? Torta. Tako je pri željah. Vse poti vodijo k torti!

Ljubek sijoč pristen srečen dan!

Cmok! Objem!








P.S.: Rada imam svoje življenje. Danes še bolj poslušamo svoje srce! Elvis Presley - Burning Love  (https://www.youtube.com/watch?v=-wJXiQEjVgQ)

Ni komentarjev:

Objavite komentar