sobota, 22. september 2018

Oboje?

Včeraj sem si privoščila sprehod po mestu. Kako mi je bilo super. Vem. Iščem nekaj posebnega. Celo našla sem. Res pa je, da sem našla tudi kaj drugega. Potem sem že toliko hodila okoli, da sem si zaželela kavo. Seveda bi mi bilo ljubše, če bi mi bila bliže domu. Ampak vseeno. Tam so kavarnice. So pa tudi daleč. Nič. Kar usedla sem se. Bil je prostor na terasi s čudovitim pogledom na mesto.
Kako super sem se počutila tam. Ljubko je bilo. Imela sem čas za pisanje. Zadnjič, ko sem bila tam, je ena mlada gospodična tudi nekaj pisala. Zanima me, kaj.

Pač razveseli me tako. Užitek ob kavi. Pisanje. Sprehodi. Lepo oblačenje. Slikanje. Vse to in še kaj.
Kaj ni zanimivo, da če bi živeli po svoje, bi točno vedeli kako živeti. Kaj pa to pomeni? Po čigavo pa živimo? Ogromno je naučeno. Ali kar praksa. Šola. Služba. No še prej seveda vrtec. Avto. Potem hiša. Poroka. Pes. Mačka. Ali oboje. Kaj od tega pa si resnično želim? Jaz kot pristna samosvoja oseba.
Želim se počutiti izpolnjeno. Pristno. Srečno. Zadovoljno. Želim se veseliti svojega življenja. Ljubiti. Potovati. Ustvarjati. To je zame pustolovščina. Seveda je nekaj povezano tudi s temi zunanjimi stvarmi. Meni avto omogoča tako svobodo. Prav obožujem ga in sem neizmerno hvaležna, da ga imam, da ga znam voziti.
Kaj si želim, kaj je moje poslanstvo, kako sledim svojemu sijaju?

Ljubek samosvoj srečen dan!

Cmok! Objem! Cmok!









P.S.: Živimo pristno in srečno življenje in poslušajmo svoje srce. Elvis Presley - (You're The) Devil in Disguise (https://www.youtube.com/watch?v=emjLXdsj6xA)

Ni komentarjev:

Objavite komentar