torek, 18. september 2018

Kaj si želim ustvarjati?

Kako je lepo, ko se že jutro začne čarobno. Samo malo sem ujela sončni zahod, kako kuka skozi oblake. Tako nežno ljubko mistično je "špegal" skozi špranjo. Sonce je bilo čisto nežno rumene barve. žarki so se širili iz centra, potem pa se rahlo razblinili. Kako rada imam jutra in čarobnost le teh.
Sem lahko srečna karkoli se dogaja? Kar tako?! Ker sem. Nekaj me vleče naprej. Vedno močneje. Zanima me, kako dolgo se še bom upirala temu. Zakaj se sploh upiram?! To pa mi tudi ni jasno, ker so samo stvari, ki me veselijo. Slikarska razstava. Pesniški večeri s prijateljicami in dobro glasbo. Kaj se je tukaj za upirati?
Rada imam poetičnost. Tako sem vesela, da so združili fotoaparat v telefon. (Za tiste, ki ne poznate starih ogromnih mobitelov, ki so bili izključno za klicanje, pošiljanje sporočil in bolj moderni za igranje kače, ki je jedla pikice nagradice in rasla. Ponavadi pa je ravno takrat, ko bi res morala kaj nujno poklicati, zmanjkalo baterije na telefonu. Ni bilo niti govora o fotoaparatu.)
Tako cenim, da lahko zdaj kar s telefonom ujamem te čarobne trenutke. Saj rada fotografiram z mojim nikonom, ampak vedno ga pa nimam zraven.
Na morju je bila prav razgledna terasa za fotografiranje. Tako super slike so nastale. Sonce je se počasi potapljalo v morje. Včasih je nebo preletel kakšen galeb čisto od blizu.
Življenje vodim točno toliko, kot si ga želim. Lahko si ga ustvarjam točno toliko srečnega, kot si ga želim. Lahko si ustvarjam toliko nesrečnega, kot si ga želim. Kaj si želim ustvarjati?

Ljubek sijoč dan poln sonca v srcu!

Cmok! Objem!!!









P.S.: Življenje je čarobno. Si ga ustvarjaš po svoje? Sem navdih, da ustvarjamo še bolj pristno in srečno življenje. Poslušajmo svoje srce. Somewhere over the Rainbow - Israel "IZ" Kamakawiwoʻole (https://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I)

Ni komentarjev:

Objavite komentar