sreda, 19. september 2018

Samo tri...

Rada imam jesen. Ali vsaj približevanje jeseni. Sonce tako nežno sije. Komaj čakam, da grem ven na sprehod in se malo posončim. Namartinčkam. Ali samo uživam blago sijanje. To mi je všeč in veselje. Kako rada imam navdih. Zdaj sem malo listala revije in že imam polno idej. Rada imam osvežitev. Rada imam tako pestrost in barvitost.

Čutim to zbujanje v meni, da si želim izraziti. Še bolj, ko vse zadržujem, bolj se ta reka kopiči v meni. Kaj še čakam? Kaj se še vse mora zgoditi? Kaj si želim zase? Kaj si želim živeti? Kdo sem v resnici?

Samo sama vem odgovore zase. Vem, da si želim ustvarjati poetično življenje zase. Kaj je meni poetično? Kaj v meni vzbuja strast, mi dela življenje sončno, sočno?

Malo pa se že tudi veselim preurejanja omare. Komaj čakam, da potegnem tople puloverje iz omare za shranjevanje. Kako si želim pregledati vse skozi. Kaj mi je še všeč? Komaj čakam? To je kot nakup novega, ker sem veliko pozabila, kar imam. To je še boljše, ker že imam vse doma in sploh mi ni treba nikamor! Kako dobro!

Rada imam lepo oblačenje. Včeraj sem imela tako lepo oblekico oblečeno. Belo z mašeljčkom. Črnim. Kako lep kontrast. Rada imam podrobnosti.

Komaj čakam, da pregledam vse skupaj! Rada imam svoje življenje.

Kako smo kaj s sabo? Smo pomirjeni? Smo na poti svojih sanj? Kaj če bi danes skupaj določili tri stvari, ki so strast? Samo tri določim. Potem pa pot do tja. Saj vem!

Pisanje o sreči in pristnosti

Slikanje

Finance.

Pomembno pa je, da sem lahko to, kar sem. Pristnost šteje.

Ko končno zaupam sebi, vem, kako živeti!

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje je polno in dragoceno! Povežimo se s svojim srcem. poslušajmo ga. Živimo pristno in srečno. Scorpions - Follow Your Heart  (https://www.youtube.com/watch?v=tMui4IVW0BM)

Ni komentarjev:

Objavite komentar