torek, 11. september 2018

Kaj pa ta vidik?

Kako me okrepi to povezovanje s sabo. Res. Rada imam naravo, pa če tudi je samo z balkona ali skozi okno, tako kot zdaj. Gledam tako lepo osvetljeno krošnjo. Krošnje. Poljublja jih sonce in veter jih nežno ziba, tako da se gibljejo v ritmu.

Kaj pa povezanost z mojo naravo? Kako pa mene kaj poljublja sonce in plešem v vetru? Si dovolim kaj plesati?

Poslušala sem tako zanimivo zgodbo. Kaj je prvi občutek, k kateremu se nagibam, ko gre kaj po svoje? Se počutim krivo, jezno, otrplo? Občutim sočutje, ljubezen, nežnost, prijateljstvo? Zunanje situacije samo iztisnejo iz mene, kar je že v meni. Če sem pomaranča, pomarančni sok. Stiskaš koliko želiš, pa ne bom dobila jabolčnega soka. Tako je z mano. Imam v sebi ljubezen, prijaznost, igrivost ali kaj drugega? Kaj se v meni prebudi, ko sem stisnjena za sok?

Definitivno so naučeni vzorci, ki pa jih lahko spremenim. Najprej z zavedanjem. Potem pa najprej na fizični ravni. Držim se vzravnano, glavo držim po konci, glasno govorim. To že takoj spremeni kemične reakcije v mojih možganih. Veliko se smejim. Tudi to spreminja možgane. Lahko sem srečna kar tako. Samo, ker sem. Ker živim.

Vsi uspešni ljudje imajo definirane cilje. Kaj si v resnici želim? Ne kot dokazovanje ega. No tudi malo. Ampak tako, za dušo.

Drugi korak pa je akcija. Stopanje k temu na to načinov. Ali sto en način. Pristopi k svojim sanjam na sto en način. Prvi ne deluje. Ok. Super. Zdaj vem, kako ne. Drugi. Ok. Tako tudi ne gre. Gremo tako. Ne. Kaj pa tako? Moje srce me vodi in dokler utripa je moj kompas. Ljubim svoje življenje in sem vredna, da ga živim po svoje. Vredna sem, da si ga uresničim. Vredna sem, da sprejemam vse namige in vso ljubezen. Življenje me obožuje. Kaj če bi vedno gledala s tega vidika? Vse je zame. Celo življenje mi stoji ob strani.

Ljubek sijoč dan poln navdiha in srčnosti!

Cmok! Objem!









P.S.: Skupaj sledimo svojemu srcu. Sem zgled srčnosti in delam to, kar ljubim. S tem prebujam enako v vas. Povezanost s sabo in svojim srcem. Tako je. Vi to zmorete zase.  Bon Jovi - It's My Life (https://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE)

Ni komentarjev:

Objavite komentar