sobota, 9. junij 2018

OooooooooooOOOpaaaaa!

Komaj sem čakala. No, prav veselila sem se, da imam čas za pisanje. Komaj sem odprla oči, sem se že veselila tega. Prav radost sem čutila v srcu. Danes imam veliko časa, da uresničujem svoje sanje! Kako mi je to "fajn". To me pa vedno spravi v dobro voljo. (Niti me ni kam spravilo! Ker sem že bila tam!)

Lepo življenje imam. Prav po moji želi. Uh, kako dober zajtrk sem si naredila. Še vitaminov ni manjkalo. Čisto razkošje. Zdaj pa že uživam ob moji kavi. Kako rada imam to naravo okoli. Doma sem, pišem in slišim petje ptičkov. Lepo je tukaj. Pravo razkošje.

Včeraj smo praznovali uresničitev sanj! Kako dobro je bilo! Mami je skuhala tako dobro kosilo. Saj ne morem reči, da je samo ona kuhala, ker ji je ati pomagal. No, ali ne pomagal. Skupaj sta dobro skuhala. Tako bo bolj prav. Tako dobre sveže gobe (gobani) so bile – panirane. Božansko! Mladi krompirček. Moja najljubša oranžna juha. Pa še sladica. In ni pravega praznovanja brez šampanjca (s tako dobrim okusom in seveda brez alkohola…)! Kristalni kozarci.

OooooooooooOOOpaaaaa! Kako sem ponosna!!! Če je to mogoče, je vse mogoče! In vse je vse!

Razmišljam, kako se sami omejujemo. Jaz sebe. S svojimi prepričanji in mislimi, ki so mi tako udomačena, da sploh ne vem, da jih imam. Z veseljem jih spuščam stran! Sigurno mi več ne služijo.

Zakaj pa ne bi verjela, da lahko imam vse? Če lahko verjamem vse ostale neumnosti, zakaj pa to ne bi šlo?!

Lahko sem notranje izpolnjena, srečna. Lahko delam, kar ljubim in sem odlično plačana za to. Lahko imam čudovito hiško z ateljejem ob morju. Lahko vozim pinki avto. Lahko imam čudovit iskren odnos s sinom. Lahko imam čudovitega ljubečega srečnega partnerja. Lahko imam čas za ustvarjanje. Lahko veliko potujem. Lahko imam preveč denarja.

Vse lahko imam. Vse sem lahko. In to z lahkoto. Zakaj pa ne bi tako razmišljala, če mi je definitivno v večje zadovoljstvo?!

Zakaj je tako lahko ustvarjati čarobno življenje?

Ljubek poln dan poln srečnoti!!!

Cmok! Cmok!











P.S.: Sami ustvarjamo čudovito življenje! Danes! Zdaj! 
India.Arie Sings "I Am Light" (https://www.youtube.com/watch?v=tZ0mEBsPjrg)

Ni komentarjev:

Objavite komentar