sreda, 11. april 2018

Vpijam žarke...

Izraznost je moje poslanstvo. Kaj točno pomeni to? Sem, kar sem. Rada se izražam na različne načine. Včasih smeh. Večinoma. Tudi skozi oblačenje. Igrivost. Slikanje. Pisanje. Fotografije. Ples. Kuhanje. Uživanje ob kavi. Čevlje. Barve.

Veliko je načinov izražanja pristnosti.

Najbolj pa mi je všeč razmišljanje, kaj sem ustvarila danes, kaj še prej ni bilo? To pa me tako spodbudi. Vsak dan je priložnost, da sem pristna. Skozi vse. To je privilegij odločanja. Izjemno!

Danes sem bila pod cvetočim drevesom. Cvetni lističi so ležali vsepovsod spodaj. Nastal je tako pikasti nežno čipkast tepih. Vetrc ga je pogrinjal vedno drugače. Prosojen je bil in čisto rahel, nežen. Tako toplo je in privlačno… belo posuto po lesenih stopnicah. Ljubko. Tako si želim, da bi že kavarno odprli! Čisto moj stil kavarnice. Ljubki leseni stoli. V senci mandljevca. Pogled na Dravo. Še malo, še kakšen mesec. Pa bo!

Saj še imam polno drugih kavarn, ki bi jih rada obiskala.

Mesto je tako lepo odeto v cvetje. Bohotijo se živo rumeni grmi, ki naključno zasijejo ob poteh. Lepo je! Vedno me presenetijo in vedno me razveselijo! Rada imam mesto polno barv!

Včeraj sem se malo sončila na soncu. Tako. Samo sedela sem in uživala v žarkih. Ljubko je bilo. Pestro! Polno presenečenj! Nisem vedela ali sem se jaz bolj ustrašila ali mali kuščar, ko je zlezel iz špranje. Oba sva preživela! Potem sem se moral kar naglas smejati!

Danes bom tudi šla malo sončne žarke vpijati. To mi je zdaj te dni najljubše opravilo!

Ljubek dan poln sonca v srcu!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje je kot marinčkanje na soncu... samo čas si vzamemo Zmelkoow - Bit (danes... https://www.youtube.com/watch?v=gPta5i0RK2E)

Ni komentarjev:

Objavite komentar