nedelja, 1. april 2018

Valovanje krila...

Čarobnost je tukaj in zdaj. Otipljiva v vsem svojem zanosu. Kot pomlad. Kaže se skozi zvončke. Tako so lepo snežno beli. S čisto malimi pikicami na koncu. Kdo jih je oblikoval tako elegantno? Kako šele dišijo. Zdaj sem mislila norice bolj, kot zvončke. To mi je v tako veselje. Tako lepo izgleda. Cel travnik posut s temi belimi šopki.

Sem jaz kaj pomladna? Seveda. Težke in tople pulovre že dajem na stran. Pospravljam jih v vreče in jih spravljam v omaro. Kaj ne bi bilo super, če bi tako pospravila težke stvari v življenju vstran? Čisto vstran. Vem, da lahko. To pa samo tako, da usmerim fokus drugam. Samo preusmerim se. Samo mislim na kaj drugega.

Kaj me danes osrečuje? Kaj lahko danes naredim, da se počutim boljše? Kako se lahko danes razvajam?

Prej ko odgovorim na vsa ta vprašanja. Včeraj sem dobila svojo sanjsko obleko. Večkrat grem tako malo naokoli po trgovinah. To mi je v veselje in rada vidim svežino novega. Približno vem, kaj imajo. Potem pa me je presenetila! Čisto moj stil. Asimetrična. Malo čipke za poudarek. Rahlo nabrana spodaj, da valovi v vetru. Zgoraj pa popolnoma prilegajoča. Popolnost. Vem. Komaj čakam, da si jo oblečem z rdečim pulovrom, zdaj, ko še je bolj mrzlo. Potem pa kar tako. Barva! Barva pa je rdeča. No male rdeče rožice so na njej. Ljubka je! Ne morem verjeti, da je nisem prej opazila, ker že dolgo iščem nekaj tako ljubkega!

Razveseli me slikanje. Nanesem toliko mokre barve na platno, da se prav luže naredijo. Potem pa pustim čez noč, da se posuši! Kako dobri odtenki nastajajo. Kažejo se pol prosojne plasti in gosti robi teh posušenih luž! Rada slikam!

Ljubek sijoč dan! Polno pristnosti!

Cmok! Cmok!









P.S.: Ljubim svoje življenje! V polnosti! Danes pa po svoje! Luksuz! Robbie Williams: Love My Life(https://www.youtube.com/watch?v=j4ggyO-OFXU)

Ni komentarjev:

Objavite komentar