torek, 3. april 2018

Mravljica...

Nas naše zgodbe določajo? Nas določa življenje staršev? Nas določajo predniki? Definitivno se vleče neka nit. Brez njih ne bi bilo nas. Mene.

Definitivno pa jemljem to kot učenje. Če mi nekaj v družini niso dali, je to samo zato, da sama zdaj to ustvarim. To sem se prišla učiti. Vaditi. Vedno pa je prostor za smeh. Nagajivosti. Norčavosti. Radostno rast!

Življenje ni tako resno, kot se zdi. Samo pikica smo v vesolju. Ali pa samo mravljica na našem planetu. Zakaj potem ne bi živeli svoje mravlje življenje pristno? Vseeno je. Samo razlika je ogromna! Jaz sem potem srečna! To pa je bistveno za moje življenje. In vseh okoli mene. Verjamem, da je srečnost in pristnost in srčnost nalezljiva. V polnosti.

Ne verjamem toliko, da si zapečaten. To je tisto, da si ali nisi modre krvi. Saj sploh ni obstajala!

Bolj sem povezana s svojo pristnostjo, s svojo naravo, bolj živim polno življenje. Ne glede na druge. Ne glede na to, kar si drugi mislijo. Vseeno mi je. Ali pa vsaj vadim to vseenost! Dobivam debelo kožo. Bolj sem si jaz pomemba in moje dobro počutje. Saj na koga drugega pa sploh imam vpliv, kot na sebe? Točno!

Danes pa grem ustvarjati svoje mravljišče. Kaj me veseli? Kaj me osrečuje? Ob čem pozabim na čas? Česa se že naprej veselim? Kaj me spravi, da skočim zjutraj iz postelje in se samo odpravim v akcijo?

Delam čimveč stvari, ki me osrečujejo. Zakaj pa ne? Na voljo so mi ravno tako kot stvari, ki me ne. Kdo izbira? Sem vedela! Moč je v mojih rokah! Čarobnost! Kaj ustvarjam danes? Pisanost dneva.

Zgodilo se mi je nekaj. Nekaj sem nekje pozabila. Potem je cel dan deževalo. Mislim, da je to tudi krivo, da me je počakalo tam. Na istem mestu. Ni bil uničeno, ker je neuničljivo. Ampak, ne morem verjeti. V mestu, polno ljudi, me je počakalo, pa še niti skrito ni bilo. Gledala sem v telefon in pozabila stvarco tam… Uh! In ah! Počakalo me je!

Ljubek pristen dan poln pristnosti mravljice!

Cmok!








P.S.: Res tople objem. Zaupaj si, ti veš zase! Upam, da so bili najlepši prazniki do zdaj! Želim si, da bi se še bolj povezali s svojo pristnostjo in seveda s svojimi najbližnjimi! Neprecenljivi so! Rada vas imam! Jajčke pa sem morala narediti rdeče pikaste! Bolj so kičaste, lepše so! Prince - Purple Rain (https://www.youtube.com/watch?v=TvnYmWpD_T8)

Ni komentarjev:

Objavite komentar