sobota, 28. april 2018

Svobodna...

Danes je moj najljubši dan do zdaj! Začelo se je izjemno dobro. Sonce! Ali pa so pomembne že predpriprave? Tako dobro sem spala. Poiskala sem si kotiček za barikado puhastih blazin, kjer me sonce ne doseže! Šla sem kar pozno spati… Delovalo je! Spala sem kot angelček. Je pa res, da so še bile druge predpriprave. Tako na splošno. Včeraj je bil čudovit dan. Poln ljubkih stvari. Življenje mi kar prinaša nova in nova presenečenja. Lepo. Zabavno. Prijazno. Ljudje so vedno tako prijazni. Ljubko.

Rada živim v tem času. In seveda na tem kraju. Lahko sem svobodna v tem, kar sem. Svobodno se lahko izražam. Lahko sem pristna. To mi toliko pomeni. To je privilegij.

Pa če tudi to pomeni, da si skuham kavo. Uh, kako dobro sem si skuhala. Ne morem verjeti! Ampak Barcaffe še mi je vedno odličen. Že ko kuham, povoham mleto kavo. Lepo mi zadiši. Včasih si zaželim klasične. Nisem specialistka za kave – »kofetanje…« Samo za moj okus lahko povem, ali mi odgovarja ali ne. Še zdaj se pomnim tiste močne kave v kozarčku, majhnem kot za aperitiv. Bratislava! Zabavno! Imela pa je dober okus, tudi brez mleka. Zabavno!

No že tukaj se začne svoboda. Da niti ne govorim o tem, da lahko spim, kako dolgo si želim. Tudi tukaj je svoboda. Rada imam tako lahkotnost dni.

Še bolj kot vse svobode pa uživam v svobodi ustvarjanja. To je moja živost. To je moja strast. Danes že komaj čakam, da nadaljujem sliko naprej. Kaj bo nastalo? Približno si že predstavljam korak dalje. Kaj pa potem? To je tako zabavno. Vsak dan nastane nekaj novega, kaj še ni bilo včeraj. Kaj ni življenje zabavno? Čisti užitek. Čista lepota.

Danes zvečer pa je čas za razvajanje. Tako. Lahkotno. Za sprostitev. Komaj čakam! Uh!!!

Ljubek dan poln razvajanja!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje je harmonija... Meri Cetinic - More (https://www.youtube.com/watch?v=zwqF7fXzf9U)

Ni komentarjev:

Objavite komentar