sreda, 25. april 2018

V ritmu...

Obožujem ples! To je neverjetno, kako dobro so plesali kolo! Morala bom iti na ponovni osvežitveni tečaj k moji teti, ki obvlada kolo. Kaj že tako dolgo nismo imeli družinske čage skupaj, da bi mi pokazala!? Kaj pokazala, da bi to plesali!!! Zdaj pa bo treba. Kako dobro plešejo. Vsi v istem ritmu. Vsi v istem valovanju.

Glasba pa je tako bila nostalgična. Drugačna. Zapeta globinsko z dušo. Vsako besedilo usodno. Vsak poljub je bil poljub prave ljubezni. Vsako hrepenenje oprijemljivo. Čutno. Otipljivo. Vedno pa srečni konci.
Rada imam melodiko pristne glasbe. Pa kako so plesali. Čisto s srcem! Oblačila pa so bila tako posebno pisana. Barve pa tako žive. Tako močno in z veseljem sem ploskala. Čisto sem padla noter!

Res so mi polepšali večer.

Mislila sem, da mi ne bo uspelo. Vožnja. Vse je bilo tako na tesno s časom. V službi je ravno zdaj romantično razpoloženje v garderobi. Luč ne dela. Sploh nisem videla kako sem si zavezala obleko. Trikrat sem poskusila. Potem pa sem zavezala samo po občutku. Bo že! Preobula. To je to! Gremo!
Dobro, da je koncert imel zamudo! No, pa kljub temu sem bila točna!

Potem pa še malo sprehoda po mestu. Sedenje v izložbi v kavarni, ki jo imam rada. Čisto ob reki. Klepet o temah, ki so globoke. Izjemne.

Uh, kaj nisem omenila ansambla! Uh, kako dober basist je bil! Glasba pa je tako bila božanska. Ritmična! Polna bobnanja!

Ljubek dan moje drage, moji dragi!

Cmok!









P.S.: Kaj smo danes ustvarili novega, kar še ni bilo? Mogoče plesali kar brez korakov. ali pač... Grupa Fortuna - Uzicko kolo (https://www.youtube.com/watch?v=qGVIQqd7wqA)

P.P.S.: Vsa galsba je navdihnjena po prireditvi Srpskog kulturnog društva Maribor. To je tako vzdušje, ko igrajo vse v živo. Sliši se ritmičnost. Najbolj všeč pa še mi je bilo kolo na koncu, kot pika na i! Afterparty! Božansko!

Ni komentarjev:

Objavite komentar