petek, 27. april 2018

Čez deset let...

Malo sem praznovala. Samo tako. Ker lahko…

Privoščila sem si kavo v kavarni z najlepšim razgledom v mestu. Oobžujem pogled na miniaturne ljudi spodaj. Polno streh. In vse stavbe, ki izgledajo ogromne od spodaj, postanejo bolj domače. Ne tako vzvišene nad mestom. Ljubko je tam.

Želela sem sedeti na terasi, pa je sonce preveč sijalo. Nič ne bi videla na računalniku. Nič. Preveč bi mi osvetlilo vse skupaj.

Uživam v vožnji s kolesom! Čista popolnost! Hitrost je ravno prava za po mestu. Veter v laseh. Parkiram pa lahko čisto v bližini kavarne, trgovine ali kamorkoli sem pač namenjena. Pa še zdravo je. Razgibam se! Naredim nekaj za svojo vitalnost! Pa še prej sem kot z avtom! Traja celo večnost, da najdem parkirišče. Tu pa bum! Pridem! Parkiram! Delam premike vmes! Lažje! Milijon krat lažje! Pa še bio!

Razvajala sem se tudi tako, da sem si kupila lepo krilo. Tako za nagrado. Pikasto. Lepo izgleda. Nekaj drugačnega in hkrati vsestransko. Po mojem okusu.

Kar ne morem, da ne bi uživala v tem čudovitem soncu. Rada imam to vzdušje. Spomladanskosti. Daje mi svežino in nov zagon.

Kaj si v resnici želim delati v življenju?

Kaj lahko počnem neprestano? Komaj čakam, da se zbudim in delam to naprej? Sem vsa navdušena, da me potem potegne vase… čisto.

Poslušala sem Jamesa van Praga. Poslušalka ni vedela, kako se naj odloči. Ali se naj preseli v eno mesto ali v drugo. Potem jo je vodil, da je zaprla oči, si dala roko na srce. Predstavljala si je, kako bo čez deset let v enem in drugem mestu. Takoj je vedela odgovor. Zanimivo.

Ljubek dan poln raziskovanja in srčnosti!

Cmok! Objem!









P.S.: Ljubimo danes z vsem srcem... Življenje je čudovito! 

Ni komentarjev:

Objavite komentar