ponedeljek, 23. april 2018

K A T E J A : Just the coat!?


Hi my Beloved!

Music get me in a good mood. I always come across random, inadvertently good music in the car. I can’t, that I wouldn’t give more voice. And I sang along. In a loud voice! It doesn’t matter if it's right, just to enjoy it!


I love having a pinch of madness. This always makes me more genuine. I have a "written permission" to be authentic. The original. And advocate on madness. You must be crazy a little bit (in a good way) to survive in this world. And to get through well.


But it's not just about to go through. It's more important for me to be happy. That's it. The fullness of each moment is expressed in my special way. Whatever it means. Whatever makes me happy! That's it!


It's not interesting, that we have everything in ourselves. All love. All the joy. Happiness. It just drowned a little. Because we didn’t use that consistently for some time.


Happiness needs a little more attention to get into the running. To get the momentum. Our brains are tuned in to make all more negative. I'm learning and I'm saying that I appreciate everything for a longer time. This leaves the feeling longer in me. I can’t wait to investigate all this.


How can I get used to charging when I can’t function anymore? I hope I don’t wait until the last moment! That all the lights flash to me red! Then the vacuum cleaner just stops. That's same with me. I want to recharge myself little by little. With walks. Writing. Painting! Reading! Researching! Photographing! Yesterday I read such a good book! I really love that.


Now it's time for walks. And watching the sunset. I just sit by the river and I love the warmth of spring. It's just that cute coat enough. I'm already ready. For long walks. And, of course, golden shoes. Such, really golden, comfortable for walks. Very slowly.


I added a little color with necklace. Gold... To add variety. Easy. I enjoy a wonderful life.


Have the nicest lovely happy pink day!



A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!


Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Samo plašček!?


Hej moje drage, moji dragi!

Kako me glasba spravi v dobro voljo. Vedno naletim na naključno nenaključno dobro glasbo v avtu. Kar ne morem, da si je ne bi dala bolj na glas. In si pela zraven. Na glas! Saj ni pomembno, če je prav, samo, da uživam zraven!

Rada imam ščepec norosti. To me vedno dela bolj pristno. Imam »kao pisno dovoljenje«, da sem lahko pristna. Samosvoja. In se zagovarjam na norost. Malo moraš biti nor (v dobrem smislu), da preživiš v tem svetu. In da dobro skozi prideš.

Ampak ne gre samo, da prideš skozi. Meni je pomembno vedno bolj, da sem srečna. To je to. Polnost vsakega trenutka se izraža na moj poseben način. Karkoli to pomeni. Karkoli me osreči! To je to!

Ni zanimivo, da imamo vse v sebi. Vso ljubezen. Vso radost. Vso srečo. Samo malo se je zasušila. Ker je nekaj časa nismo tako dosledno uporabljali.

Malo več pozornosti rabi, da se spravi v tek. Da dobi zagon. Naši možgani so naravnani tako, da vse negativno bolj zagrabijo. Učim se in navajam, da bolj dolgo cenim vse dobro. Tako ostane občutek bolj dolgoročno v meni. Komaj čakam, da vse to raziščem.

Kako se pa jaz dam polniti, ko ne zmorem več? Upam, da ne čakam do zadnjega trenutka! Da mi že vse lučke utripajo rdeče! Potem sesalec samo obstoji. Tako pa je tudi pri meni. Želim se polniti malo po malo. S sprehodi. Pisanjem. Slikanjem! Branjem! Raziskovanjem! Fotografiranjem! Včeraj sem brala tako dobro knjigo! To pa res obožujem.

Zdaj pa je vreme za sprehode. In gledanje sončnih zahodov. Samo sedim pri reki in obožujem toplino spomladi. Dovolj je samo ta ljubki plašček. Že sem pripravljena. Na dolge sprehode. In seveda zlati čevlji. Taki, res zlati, udobni za sprehode. Čisto počasi.

Malo barve sem dodala edino z verižico. Zlato... Za popestritev. Lahkotno. Uživam čudovito življenje.

Imej najlepši ljubek srečen pink dan!

Ljubek dan poln pustolovščine!

-Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Ni komentarjev:

Objavite komentar